Заложете €20 и Вземете Бонус €20 от Betfair

Всеки нов клиент в раздела „Спорт“ на Бетфеър ще има възможността да се възползва от промоцията Заложи €20 & Вземи €20 Бонус като се регистрира с бонус код ZSKACC

Забележка: Ако се регистрирате като използвате линка по-долу, то няма да има нужда да въвеждате промо код, защото той ще бъде автоматично попълнен в системата и за това Ви препоръчваме да постъпите именно така, за да не допуснете грешка при въвеждането му.

Заложи €20 и Вземи €20 Начален Бонус за Betfair Спорт

Вашият залог трябва да е на стойност минимум 20 евро и на коефициент по-висок или равен на 1.20, за да се смята вашето участие за офертата успешно.

Веднага щом от системата на Betfair отчетат залога Ви, ще получите 20 евро бонус в акаунта си.

Всичко ще бъде налично за изтегляне пред клиента на букмейкъра веднъж щом той разиграете размера на бонуса си 3 пъти чрез спортни залози.

Трябва да направите депозит с дебитна или кредитна карта, за да се класирате за тази промоционална оферта за нови клиенти. Депозирането на средства чрез онлайн портфейлите не важат конкретно за бонусът Заложи 20 евро и Вземи 20 евро бонус.

Какви критерии трябва да покривате за участие в тази оферта от Betfair Спорт?

– Това е само и единствено ако нямате нито една предишна регистрация в букмейкъра Бетфеър.

– Ако се опитате да измамите, от Betfair ще предпиемат необходимите мерки, които включват отнемане на вашия бонус и дори закриване на акаунта Ви.

Как да получите своя бонус?

1. Както уточнихме по-рано, това е промоция за спортната секция на сайта на Бетфеър и се получава след залог от 20 евро.

2. Това е оферта, която е налична един път за всеки уникален потребител на Betfair Спорт и ако решите да се възползвате, вие се съгласявате да следвате условията и правилата.

3. Максимумът, който Ви е предоставен за този бонус е €20 и за да го вземете трябва да заложите поне точно толкова. Задължително заложете такава сума при първото си правене на фиш, ако искате да активирате офертата. Ако първият Ви залог е например €100 то бонусът Ви отново ще бъде €20. Нямате право да използвате функцията Кеш Аут при този бонус.

4. След като получите промоционалните средства в сметката си, трябва да започнете да го превъртате преди да е наличен за изтегляне.

Какви са условията за превъртане на бонуса Заложи €20 & Вземи €20?

1. Разиграването на бонуса което ще се изисква от вас е на стойност 3 пъти неговата стойност.

Пример: Най-вероятно вашият бонус ще бъде 20 евро и преди да имате възможност да правите каквото пожелаете с него в своята сметка без никакви ограничения и условия, вие трябва да направите спортни залози за сумата от 60 евро.

2. Няма ограничения дали да залагане на единично спортно събитие или на множество такива под формата на фиш, но задължително във всеки един момент поне едно от наличните събития във всеки един залог трябва да е с коефициент равен или по-висок от 1.60.

3. Този бонус е за Betfair Спорт и не е наличен за залагане в спортната борса на букмейкъра.

4. Не се зачитат спортни събития, които поради една или друга причина не са завършили или изобщо не са започнали въпреки че са присъствали в програмата на Бетфеър с възможност за залагане.

5. Всички видове азиатски пазари, равен няма залог, четни/нечетни не могат да бъдат залагани с тази промоционална оферта за нови клиенти на Betfair.

6. Не може да правите повторни залози на едно и също спортно събитие дори едното да е направено преди неговия старт, а другото чрез услугата „На живо“ на различен коефициент.

7. Може да се откажете от тази промоция, но ще загубите както самия бонус, така и каквото сте успели да спечелите с него.

8. Няма да ви бъде зачетен нито един сингъл или множествен залог, който е затворен чрез опцията Кеш Аут.

9. Стандартна практика във всички големи букмейкъри е всеки техен клиент да разполага само с един действащ бонус във всеки един момент и от Betfair не правят изключение.

10. Срокът, който Ви дават от Бетфеър е 30 календарни дни да изпълните описаните тук условия като спазвате правилата като в противен случай той ще бъде деактивиран от вашата сметка.

Допълни подробности, които трябва да знаете за началния бонус на Betfair:

Трябва да знаете, че може да използвате вашия бонус според описаните правила и условия за залагане, но при успешни спортни залози, само печалбата ще бъде кредитирана във вашия акаунт без стойността на бонуса, който е заложен.

Може да залагате каквато прецените част от бонуса си на пазар или спортно събитие по ваш избор. Не е нужно да го заложите целия на един път или само на едно определено събитие.

Пак ще Ви напомним да не използвате функцията Кеш Аут, защото вашите усилия няма да бъдат възнаградени.

Това е една страхотна промоционална оферта от страна на Betfair за почитателите на спортните залози, защото те имат възможност да спечелят своя първи залог на стойност 20 евро и въпреки това ще получат още толкова пари за игра освен натрупаните печалби от майсторското си предвиждане.

Регистрирайте се в Бетфеър като използвате линка по-долу, който ще Ви гарантира участие именно в тази промоция за нови клиенти на букмейкъра за раздел Спорт и ще въведе необходимия промо код автоматично в полето при регистрация.

Заложи €20 и Вземи €20 Начален Бонус за Betfair Спорт

Back to top button