▷ WinBet Кеш Аут – Функцията Затвори Залог

WInBet Cash Out
WInBet Cash Out

Функцията в WinBet Кеш Аут вече е характерна за всички онлайн букмейкъри. Като се има предвид, че WinBet е сред най-популярните букмейкъри в България, то мислите ли, че те не предлагат този Кеш аут? Разбира се, че за спортните залози има функцията Кеш Аут в УинБет. Компанията се стреми да бъде първи избор за залагащите, така че предлага всички нововъведения в последните години, сред които опцията на WinBet Cash Out – изтегляне на залога като за да имате тази възможност първо трябва да си направите регистрация в УинБет.

Всички клиенти на УинБет могат да се възползват от WinBet Cash Out на спортните залози като е налична дори да използвате някой от предлаганите бонуси в WinBet. Вече вие избирате в какви случаи да използвате опцията за затваряне на залога. Тя има много предимства – може да минимизирате вашите загуби или пък да вземете сигурна печалба и да не чакате до последните акорди на дадена среща. Winbet се грижат за потребителите си и Кеш Аут опцията е лесно достъпна като с нея спортните залози в букмейкъра са още по-обогатени.

Линк за WinBet

WinBet Кеш Аут

Кеш-аутът на УинБет е много лесно използваем. Функцията се прилага тогава, когато вие искате да затворите вашия залог – т.е. да приберете печалбата или малка сума от вашия залог, след като събитията вече са започнали и има определен развой. Най-напред обаче е нужно да сте сигурни, че опцията е налична за конкретния залог. Трябва да извършите бърза проверка като натиснете на бутона “CASHOUT”, който ще видите в дясно на екрана на сайта на УинБет, където обикновено се показва фиша ви за залози. От там вие ще погледнете активните си залози и дали те имат опцията за затваряне WinBet Кеш аут.

След като сте установили това, само от вас зависи дали ще използвате Кеш Аут или ще изчакате друг развой на събитията. Може сумата за затваряне, която ви се предлага, да ви се стори малка, така че да решите да изчакате пет – десет минути от мача или срещата, на която сте заложили и тогава да приложите Затвори залог.

След като сте използвали услугата WinBet Cash Out, то вас не ви интересува как ще продължи да се развива срещата, защото вече сте прекратили залога си. Възможно е вие да съжалявате, поради причината, че сте затворили на минимална загуба, а след това залогът ви е печеливш. Но от личен опит ви казвам, че в повечето случаи УинБет Затвори залог опцията ще ви донесе позитиви и повече приходи.

Предлаганата сума за затваряне единствено зависи от развоя на селекциите във вашия фиш. Вие трябва да знаете, че понякога Кеш Аут опцията е блокирана – това е така, защото има гол или промяна на резултата на двубоя, който чакате. Ако вие сте пуснали множествен залог с 4-5 селекции и той има опция за затваряне, то доста често опцията може да се блокира поради промяната на събитията, особено ако те се провеждат по едно и също време.

Ето стъпка по стъпка обяснено по най-подробния начин как се прилага функцията Кеш Аут в сайта на WinBet.

1. Вие правите залог на единична или множествена селекция, без значение от спорта, на който залагате.

2. Когато сте пуснали залога, може да цъкнете на бутон “Cashout” в платформата на сайта.

3. В нов прозорец вие ще видите последните си активни залози и информация за селекциите към тях.

4. При наличност на опцията Кешаут, ще видите бутонче с надпис на името на функцията и сумата, която се предлага за затваряне.

5. Ако искате да затворите залога си, трябва да натиснете бутона за УинБет Кеш Аут и след това бутона „Потвърди“. Така давате съгласието си за затваряне на залога и сумата ще бъде преведна по сметката ви за секунди.

Къде може да използваме WinBet Cash Out?

УинБет предлага Cash Out за всички видове спорт в своя сайт като може да използвате Затвори залог дори от WinBet Mobile като естествено ако играете игри в казиното на WinBet няма как имате налична функцията Кеш аут.

Неприятната новина е, че няма как да се разбере точно за кои събития и пазари Кеш аут функцията е налична. По принцип трябва да знаете, че ако дадена среща се предлага на живо, то почти сигурно ще има опцията кеш аут, но е важно и залогът да го има на живо. В 90% от случаите на топ мачовете и големите събития опцията Затвори залог от WinBet е налична, така че вие може да не се възползвате от тази функция само, ако залагате на по-неизвестни отбори и състезатели.

УинБет Затвори Залог

Както всяка услуга, така и функцията Cash Out в УинБет има своите плюсове и минуси. Разбира се за всяко нещо най-важното е да има повече предимства, за да е добро. Разбира се много повече са положителните неща в Кеш-аут опцията на УинБет.

WinBet Затвори Залог Предимства

• Може да се използва на различни спортове, събития и пазари;
• Кеш Аут може да се използва както на единични залози, така и на комбинации;
• Кеш Аут сумите често са много високи – близки до максималната печалба;
• може да спечелите преди края на дадено събитие;
• може да минимизирате загубите си, ако нещата не се развиват във ваша полза.

WinBet Затвори Залог Недостатъци

• Не може да знаете със сигурност на кои точно пазари и събития може да се използва;
• Частичен Кеш аут все още не еналичен;
• Също така няма и автоматичен кеш аут;
• Затварянето на залог е малко по-бавно;

Забелязват се незначителни недостатъци на опцията Кеш Аут. Надали те ще ви попречат да спечелите повече, благодарение на тази функция. Някои букмейкъри предлагат автоматичен кеш аут като може да въведете предварително сума, която желаете да бъде затворена щом е достигната. Тук обаче няма такава възможност и вие трябва да следите залозите си, за да не изпуснете добър Кеш аут в WinBet.

WinBet Cash Out Mobile

Да, вие може да затваряте залозите си, когато влизате в сайта от мобилното си устройство в сайта на WinBet. Няма ограничения в използването на опцията за затваряне на залог.

Това е много удобно, тъй като поради липсата на автоматичен Кеш аут, вие винаги навън може да следите сумата, която се предлага за затваряне, и когато желаете може да затворите залога си с един допир до екрана.

Видео Ревю на WinBet Cash Out

УинБет Cash Out

WinBet е букмейкър, който се стреми да предлага най-добрите услуги на спортни залози. Това че те толкова бързо разработиха Кеш Аут опцията показва, че се движат в правилната посока. От УинБет обаче има какво да подобрят във функцията кеш аут. Възможно е да се направи така че затварянето на залог да бъде малко по-бързо.

Също така вярваме, че в бъдеще Уинбет ще въведе частичен и автоматичен кеш аут, за да се доближи до най-големите букмейкъри. Освен това те трябва с иконка да обозначат на кои събития се предлага Кеш аут. Тогава наистина опцията „Затвори залог“ ще бъде на най-добро ниво и към момента нашата оценка за функцията е 7/10.

Линк за WinBet

Back to top button