▷ Най-Добрите Тенис Прогнози за Днес 2022

Тенис Прогнози
Тенис Прогнози

Най-популярните тенис срещи се залагат хиляди пъти в онлайн букмейкърите. Много хора търсят тенис прогнози, за да направят най-точните прогнози на тенис за деня.

В нашата страница на сайта за тенис прогнози и залози вие всеки ден може да намерите тенис прогнози за днес за срещите при мъжете и жените. ATP и WTA турнири се провеждат всеки месец и предизвикват огромен интерес. Истински бум на прогнозите се забелязва когато има турнири от Големия Шлем. Поне 50% от почитателите на тениса залагат на този спорт, тъй като емоцията е още по-голяма когато гледаш някой мач и очакваш печалба. В много онлайн букмейкъри в днешно време може да залагате на тенис и нашите прогнози са съобразени предвид опциите, които сайтовете за спортни залагания предлагат като се стремим да даваме колкото е възможно повече сигурни тенис прогнози.

Видове Тенис Залози

В нашите прогнози за тенис ние ще даваме залози за краен резултат на тенис мач, точен резултат сетове и брой сетове. Тези залози може да намерите във всички онлайн сайтове за залози. Ние сме избрали да ви предложим най-популярните тенис опции, които дори може да играете и в Еврофутбол пунктовете.

Rank
Сайт
Bonus
Rating
Visit

Тенис Залози на Големия Шлем

При мъжете на турнирите от Големия шлем се мачовете се провеждат във формат 3 от 5 сета, така че на тези турнири много често ще даваме прогнози за над 3.5 сета или над 4.5 сета в зависимост от двубоите. В много двубои от първите кръгове на Уимбълдън или Ролан Гарос например равностойните играчи правят оспорвани двубои, които продължават пет сета, а коефициентите за оувър са много добри. При жените също често се получават мачове в 3 сета и двубоите са непредвидими. В първите кръгове на турнирите голям процент от нашите обосновани тенис прогнози на водещите играчи като Мъри, Федерер, Надал и Джокович може да бъдат за победител на точен резултат, тъй като тогава фаворитите се изправят срещу по-слаби състезатели и печелят без загубен сет.

Щом търсите най-добрите тенис прогнози, най-вероятно сте запознати с основните видове залози на този спорт. Вече говорихме, че за краен победител, резултат в сетовете или брой сетове може да се залага навсякъде. Вие със сигурност сте наясно с тези опции. Затова ще ви предоставим какви други възможности за залог има в онлайн букмейкърите като например Bet365.

Тенис Залози за Тайбрек

На всички двубои на тенис може да залагате дали ще има тайбрек в мача. Този залог е валиден за всички сетове в двубоя независимо дали той е 2 от 3 сета или 3 от 5 сета при мъжете. Коефициентите за тайбрек в мача са доста изгодни, когато се играе 2 от 3 сета и някой от участниците не е Иво Карлович например. На тенисисти с основно оръжие сервиса вие ще видите по-ниски коефициенти за това да има тайбрек в мача. Както може би сте запознати, тайбрекът в тенис двубоите започва при резултат 6-6 гейма и тогава вие ще спечелите, ако сте играли „ДА“ на този залог. Отделно от това има залог за тайбрек в първи сет. Тук коефициентът е още по-голям. Вие трябва добре да следите тенисистите и ако те печелят лесно своите сервис геймове, то може да пробвате този залог.

Тенис Залози за Двоен Резултат

На тенис в Бет365 може да залагате и на двоен резултат. Може би се питате какъв е този залог? Ами това е нещо като при футбола първо полувреме/краен резултат. Само че в тениса полувремето е след края на първия сет. Т.е. вие може да залагате за даден тенисист да спечели първият сет и да вземе мача или пък да заложите на обрат. Например ако смятате, че някой тенисист има силите да вземе сет на противника си, но му отстъпва и е по-вероятно да загуби, то вие може да направите такава тенис прогноза.

Тенис Залози за Краен Победител

Други залози на тенис онлайн, които може да срещнете – първи сет брой гейма, първи сет точен резултат и победител в първи сет. Мисля, че тези залози са достатъчно ясни и не се нуждаят от подробно обяснение. В нашите тенис прогнози за днес ние ще наблягаме най-вече на залозите за краен победител и брой сетове, които са най-популярни и са добре известни на всички.

Back to top button