Футболни Прогнози за Шампионската Лига

В тази страница Шампионска Лига Прогнози може да намерите нашите прогнози за всеки един мач от Шампионската лига – от груповата фаза до финала. Сезон 2017/18 се очаква да бъде много интересен, а жребият вече е хвърлен, така че следете тази страница за прогнози на Шампионска лига.

По-долу може да видите нашата таблица с прогнози за актуалните двубои от турнира.

Двубой Прогноза Коефициент Букмейкър
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A

Има десетки пазари за залагания, за които да залагате, когато правите залог на мач от Шампионската лига. Ние ще ви представим някои от най-популярните предложения за залози и ще ви обясним как точно работят и как може да увеличите парите си с тях. Това са тези по-конкретни залози на Шампионската лига, които обикновено предлагат повече награда, тъй като са с по-големи коефициенти. Това са например залозите за корнери, за азиатски хендикап, първи и последен голмайстор. Вие обаче трябва да знаете, че колкото по-големи са коефициентите, толкова по-малко шанс има на теория, че залогът трябва да спечели.

Видовете залози на Шампионската лига, изброени по-долу, имат отделни секции в съответните мачове от турнира. Всички букмейкъри, които виждате в този сайт, ще предлагат тези залози и много повече опции.

Залози на Шампионска лига на Азиатски хендикап

Можете да залагате на пазарa азиатски хендикап в повечето срещи на Шампионската лига, което ви дава възможност да получите по-добри коефициенти въз основа на това, какъв е основният хендикап. Азиатският хендикап основно отнема равенството от крайният изход на мача, тъй като ще ви позволи да подкрепите отбора от Шампионската лига, който искате да спечели с плюс или минус хендикап.

Как протичат залозите за азиатски хендикап

Например да вземем мача Манчестър Юнайтед – Бешикташ. Смятате, че Манчестър Юнайтед ще спечели с повече от два гола на „Олд Трафорд“, така че гледате коефициентите на тази хендикап линия:

Манчестър Юнайтед – 2 гола – коефициент от 2.50
Бешикташ – +2 гола – коефициент от 1.25

Ако изберете -2 линиите за хендикап, ще вземете 2.50 коефициент за победа на Манчестър Юнайтед. За да бъде този залог победител, трябва да Юнайтед да спечели с три или повече гола. Ако смятате, че Бешикташ ще направи достоен двубой, но не е задължително да спечели или да направи равенство, можете да го подкрепите на азиатския хендикап +2.

Залози на точен резултат в Шампионска лига

Вие може да правите прогнози на този турнир на точният резултат във всеки мач. Това е и широко достъпен пазар за залагане на живо по време на срещата.

Винаги проверявайте какви резултати ще бъдат търсени от отбора преди да направите залога. Може да се окаже, че даден отбор трябва да спечели с определен брой голове, за да се класира във фазата на директните елиминации, така че може да потърсите точно този резултат. Колкото повече голове има в мача, толкова по-високи са коефициентите. Резултатът 3:3 на финала през 2005 г. между Ливърпул и Милан щеше да доведе до огромни печалби, ако го бяхте заложили.

Залози на голмайстор на Шампионска лига

Можете да заложите на играч, който ще отбележи гол във всеки мач в Шампионската лига. Независимо дали мислите, че ще бъде първият или последният голмайстор или може просто да заложите на играча да вкара гол по всяко време в мача.

Залагането на пазарите на голмайсторите е наистина популярен тип залог в мачовете от Шампионската лига. Има различни видове пазари, на които можете да залагате, но предпоставката е за това кой ще вкара гол, независимо дали е първи, последен или по всяко време. Много букмейкъри ще предлагат и други пазари на голмайстори, като например дали даден играч ще вкара повече от два гола или ще направи хеттрик.

Заолзи на брой голове в Шампионската лига

Ако искате да направите прогноза на броя на головете, които ще има в мач от Шампионската лига и да търсите по-добри коефициенти, можете да заложите колко попадения ще има в дадена среща от турнира във всички букмейкъри, включени в нашия сайт.

Съществуват редица различни опции за залагане на голове на мачове от Шампионската лига, независимо дали става дума за популярните общи залагания, където решавате дали ще има повече от два или три гола в мача, или колко гола ще отбележи даден отбор в мача. Много от пазарите, на които може да залагате за брой голове, са достъпни и на живо.

Линията за голове се установява от букмейкъра за всеки мач и те ще поставят коефициенти срещу всяка опция. Всеки играч е длъжен да реши дали в съответния мач ще има повече или по-малко голове, отколкото числото, което е отбелязано в линията.

При нас може да видите и футболни прогнози за всеки един двубой от втория по сила европейски клубен турнир като Ви говорим за прогнози за Лига Европа.

Back to top button