▷ Резултати на Живо – Футболни Резултати

Rank
Сайт
Bonus
Rating
Visit

Резултати на Живо
Резултати на Живо

Резултати на живо е една много популярна онлайн услуга, която е достъпна от десетилетие, и предоставя на хората информация в реално време за развоя на спортните събития. Първоначално сайтовете за резултати на живо са се отнасяли най-вече за футболни резултати, но в днешно време има много лайвскор сайтове за резултати от всички видове спорт.

В интернет всеки човек може да следи както в чужди, така и в български сайтове за резултати на живо, развоя на спортното събитие. Дали става въпрос за футбол, тенис, баскетбол или волейбол е без значение. Почти всички подобни сайтове за резултати на живо предлагат възможност да се следят всички спортове. Малко са отделните сайтове за резултати на живо тенис, резултати на живо футбол, резултати на живо хокей, резултати на живо волейбол и т.н.

От един сайт чрез различните менюта вие може да следите резултатите на футбол и всеки друг вид спорт. За събитията имате много статистика като например голмайсторите, съставите на отборите, смени и други подробности около срещата що се отнася до футбол. На тенис мачовете пък може да следите точка по точка какъв е резултата. Също така имате подробна статистика за изминалите точки и вие на живо може да видите как е е развила срещата, ако за момент сте отсъствали.

Дори има много приложения за резултати на живо за мобилните телефони, които ви дават възможност да сте уведомени винаги и навсякъде. Също така в тези приложения може да включите нотификации като вибрация и звуков сигнал, когато има гол на някой мач, който ви интересува и така да следите в реално време от вашето мобилно устройство всички футболни резултати.

Наистина резултати на живо е страхотна услуга, която улеснява потребителя в следенето на всяко спортно събитие. В миналото хората са използвали телетекста на телевизията, за да разберат как е завършил някой мач. Днес обаче тази услуга е забравена, след като технологиите са се развили толкова много. Чрез официални източници сайтовете за резултати на живо получават информация за развоя на срещата и много рядко се стига до неточна информация. Понякога единствено може да видите, че има гол в дадена среща, но ако той е отменен след това, до минута резултатът се поправя. Това е единствената грешка, която може да намерите в сайтовете и приложения за резултати на живо.

В следващите редове на тази статия ще ви представим още един метод за резултати на живо, който е свързан със сайтовете за спортни залагания. Онлайн букмейкърите от много години предлагат залози на живо, заедно с традиционните спортни залози, които може да правите преди мач.

В тези залози на живо се проследява събитието в реално време и коефициентите на пазарите се движат според неговия развой. Така в букмейкърите вие също може да ползвате услуга за резултати на живо, след като има налично дадено събитие за залагане. Дори има и опцията за пряко предаване на някои събития, така че освен да следите резултата, вие имате възможност и да гледате футболни срещи от водещите европейски първенства, тенис срещи от големите турнири при мъжете и жените и много баскетболни, волейболни и хокей срещи. За топ спортовете като футбол, тенис и баскетбол ще разгледаме какви статистики и каква информация се предлага в резултатите на живо в сайтовете за залагания.

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО ФУТБОЛ

В раздел на живо в даден букмейкър (за описанието тук и останалите спортове ще използваме Бет365) вие може да намерите футболни срещи, които се провеждат в момента. Така може да следите резултатите на живо на много срещи. Но освен резултата, вие имате много допълнителна статистика за мачовете. Това се прави с цел любителите на спортните залози да са максимално информирани. Например в Bet365 освен резултата в момента, вие може да видите кой отбор е изпълнил повече корнери, кой отбор е отправил повече точни удари, какъв е процента на владеенето на топката и колко картона са раздадени. Това е страхотна добавка към резултатите на живо, за да може да добиете представа как се развива срещата. В залози на живо в Бет365 има най-много резултати на живо на футболни срещи, тъй като този букмейкър добавя най-много мачове за залагане на живо и информацията им е изключително богата.

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО ТЕНИС

В тенис срещите на живо в Бет365 всеки играч може да следи развоя на точките, геймовете и сетовете на живо. За всеки голям турнир вие може да добиете представа за резултата на живо, когато мачът е започнал и се провежда. Дори ако има контузия и временно е прекратен, вие ще разберете за това като горе в дясно в полето за визуализация ще бъде изписано – „Контузия“ или пък „Дъжд“, ако двубоят е прекратен поради тази причина. Така няма да се чудите защо няма промяна в резултата на тенис срещата и тя не се провежда. Иначе освен резултата, в Бет365 вие ще намерите статистика за брой асове на всеки от играчите, двойни грешки, успешни точки за пробив и процент спечелен първи сервис.

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО БАСКЕТБОЛ

Ако сте фен на баскетбола и искате да следите резултата на вашия отбор, то отново в Бет365 може да го направите.

Разбира се и в апликациите за резултати на живо, но в онлайн букмейкъра всичко е на по-високо ниво. Когато намерите срещата в раздел на живо, вие може да видите кой отбор напада, колко точки са вкарали от зоната за 2 или 3 точки, какъв е процента на свободните удари и колко стрелби са изпълнени. За всяка четвърт резултатът е изписан отделно и може да добиете представа кой отбор в коя четвърт е играл по-силно. Също така точките се добавят моментално след отбелязването и няма да пропуснете дори секунда от развоя на срещата. Просто да следиш резултата на баскетболен мач, както и останалите видове спорт в bet365, е наистина страхотно.

В заключение можем да кажем, че опцията за резултати на живо в спортните букмейкъри е по-добра от тази на приложенията “Livescore”. Всеки обаче сам може да прецени къде за него е изгодно да следи резултата на даден мач на какъвто и да е било спорт като се има предвид, че в днешно време наистина човек има богат избор от възможности за тази услуга и може да вземе най-доброто решение.

Back to top button