Футболни Прогнози за Първа Лига

Прогнози за днешните мачове от Първа лига. В тази страница ще намерите актуални прогнози за двубоите от Първа лига на България – „А“ група. Всеки уикенд или когато има междинен кръг, ние ще ви предоставяме мачовете от българското първенство с кратка прогноза – 1Х2, над/под или гол/гол. Двубоите от А група са много оспорвани и ние ще се стремим да предвидим най-добрия залог за съответната среща. Сезон 2017/18 ще бъде много интересен, така че следете нашите прогнози за Първа лига в тази страница.

Двубой Прогноза Коефициент Букмейкър
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
N/A N/A N/A
На българското футболно първенство може да залагате онлайн на всеки един мач. Големите букмейкъри предоставят възможност да пускате вашите прогнози на Първа лига в интернет и да играете на високи коефициенти. В Бет365 например разнообразието от пазари на мачовете от България не е чак толкова голямо колкото на Висшата лига или Примера Дивисион, но все пак може да намерите най-играните опции като краен победител, двоен шанс, хендикап, под/над 2.5 гола и други.

Видове залози на Първа лига

Краен изход

Залог за 1Х2 може да правите във всеки онлайн букмейкър на българските мачове. Основно нашите прогнози за Първа лига ще бъдат на тази опция, тъй като следим добре българския шампионат и имаме представа в каква форма са отборите. Ако обаче мачовете са тройни като например Левски – Лудогорец или Берое – Ботев Пловдив, то може да прибегнем до други опции различни от краен изход. Залогът за 1Х2 се разбира най-лесно от играчите, тъй като тук просто залагате на победителя в редовното време или мачът да завърши наравно. Ако заложите 1-ца, то означава, че домакинът трябва да спечели. За по-силните отбори като Лудогорец и ЦСКА обаче коефициентите за единица в повечето случаи са ниски, така че вие може да прибегнете до други опции като залози за полувреме или хендикап.

Под/Над 2.5 гола

Това е най-често срещаната линия за мачове от България. Първенството ни не се слави като едно от резултатните, така че почти никога няма да видите основна линия за брой голове над 3.5 или под 3.5. Дори в повечето случаи коефициентите за Над 2.5 гола в мачовете от Първа лига са много високи, тъй като не се очакват попадения на двубои като Пирин – Етър или Витоша – Септември. Понякога тези отбори обаче правят резултатни мачове и ние ще се стремим в нашите прогнози за Първа лига да ви даваме най-добрите залози, когато има предпоставки един мач да е резултатен. Ако обичате високия адреналин и повечето голове, то от Първа лига може да спечелите добри пари на залози за над 2.5 гола, тъй като коефициентите са много атрактивни.

Полувреме/Краен резултат

За всеки двубои от А група може да правите онлайн прогнози за реални печалби на опцията Полувреме/Краен резултат. На този пазар имате девет възможности като може да заложите на 1/1, 1/Х, 1/2, Х/1, Х/х, Х/2, 2/1, 2/Х и 2/2. Какво точно представляват тези пазари. Може би ако сте нов играч знакът 1/1 няма да ви говори нищо. Това означава да заложите на домакина да води на полувремето и да спечели срещата. Например ако изберете опцията 1/1 на мача Левски-Славия, то залагате Левски да води например с 1:0 на почивката и да бъде краен победител без значение от резултата. При друга опция като например 1/Х – то тук резултатът на полувремето трябва да е 1-ца, а в крайна сметка мачът да завърши наравно. Само в такъв случай вие ще спечелите. При прогноза 2/Х пък се очаква гостът да има аванс на полувремето и накрая резултатът да бъде равен. Пазарите на Полувреме/Краен резултат за Първа лига са с много високи коефициенти, но разбира се и е по-трудно да се спечели при този залог отколкото на само на краен изход. Тук може за силните отбори да прогнозирате да водят на полувреме и да спечелят мача, а ако срещата е равностойна защо пък да не заложите Х/Х – равен на полувремето и равен в края на мача.

В Ефбет също може да залагате нашите прогнози на Първа лига. Дори там ще намерите много повече опции за залагане. Все пак това е български букмейкър и те обръщат много голямо внимание на двубоите от българския шампионат. Вие имате възможност да избирате измежду 100 различни опции за залагане на А група.

Има няколко основни категории в пазарите на Ефбет за Първа лига – Основни, Голове, За полувреме, Хендикап и Други. Нека разгледаме например за мача Левски-Лудогорец възможностите за залог на полувреме. Може да залагате на крайния изход от първото полувреме – 1, Х или 2. Тук залогът ви ще бъде уреден още след първите 45 минути игра. Също така може да прогнозирате двоен шанс за първо полувреме или равен няма залог първо полувреме – това са традиционни залози за краен изход на срещата, но в Ефбет може да ги залагате и за полувреме на мачовете от България. Букмейкърът предлага още куп разнообразни пазари за полувреме като – даден отбор да спечели полувреме, най-резултатно полувреме за отбор, брой голове за отбор първо полувреме, изход от второ полувреме, даден отбор да не допусне гол през второто полувреме и други. Наистина възможностите за залагане на Първа лига в Ефбет са неограничени.

В раздел „Други“ имате специални залози на Първа лига като например Краен Изход И Над/Под 3.5 гола, Двете полувремена Над 1.5, Краен Изход И Над/Под 4.5 гола, Отбор да не допусне гол, Кой отбор ще отбележи последен гол, Отбор да спечели и двете полувремена, Точен резултат, Печеливш разлика и др. Коефициентите за тези специални опции са много големи и вие според нашите прогнози понякога може да рискувате на тях. Например ако сме дали прогноза 1-ца за даден мач, вие може да потърсите опцията 1 и Над 3.5 гола, ако смятате че двубоят може да е резултатен. На залог Точен резултат пък може да ударите големите коефициенти, следвайки нашите прогнози за А група. Ако ние сме дали даден мач 2-ка, то вие може да опитате точни резултати в срещата 0:1 или пък 0:2.

На Първа лига може да правите прогнози в Ефбет и на видове хендикап – азиатски или европейски. В раздел Хендикап ще намерите всички видове пазари на тази опция. Например може да прогнозирате даден мач от Хендикап 0:2 – тук се дава преднина на единия отбор от два гола, Хендикап 0:1, Хендикап 1:0 и т.н. Ако залозите на 1-ца с Хендикап 0:2, то домакинът трябва да спечели с три гола разлика, за да може вашият залог да е печеливш.

Ако се интересувате от футболни прогнози за другите топ европейски първенства тук може да откриете прогнози за Лига 1, прогнози за Висшата лига, прогнози за Серия А, прогнози за Примера Дивисион и прогнози за Бундеслигата.

Back to top button