▷ Как да взема Промоционален Бонус “Събитие” в Efbet?

Как може да се сдобием с покана за бонус “Събитие”?

От букмейкъра Ефбет са решили да зарадват своите клиенти с тази оферта от която може да си спечелите 20 лева или дори 50 лева. Както подсказва името му този бонус се дава, ако се намирате на определено място и на събитието спечелите промоция, то от Efbet ще Ви дадат бонус.

Подробности относно бонус “Събитие”:

Всяка една от тези оферти е на стойност 50 лв. или 20 лв. и каквата печалба Ви се падне, такава ще бъде заредена във вашата сметка в сайта.

Заредените пари от тази промоция ще трябва да бъдат заложени на избрана от вас спортна среща, която трябва да е с коефициент не по-малък от 1.50.

Максималните средства, които може да си спечелите от бонус “Събитие” са петорно сумата на промоцията.

Ще ви дадем пример: Ако сте получили бонус “Събитие” на стойност 50 лв., то вие ще може да реализирате печалби на стойност 250 лв. Другият възможен вариант е да сте с бонус на стойност 20 лв., които може да превърнете в 100 лв.

Ако превишите позволената спечелена сума с бонуса като например хванете малко по-висок коефициент от 5.00, то ще Ви бъде кредитирана разрешената сума като максимум, а остатъкът от печалбата ще бъде заличена.

Отново даваме пример: Вашият бонус е 50 лв. и вие правие залог на 7.00 коефициент с него, който се указва печеливш. Въпреки че сте спечелили 350 лв., то разрешеният максимум е 250 лв. и толкова ще имате в акаунта, а другите просто няма да са налични.

След като получите вашата печалба в сметката си, която в случая ще бъде 250 лв. вие ще трябва да направите избор колко пари да депозирате в зависимост колко от тази сума искате да ползвате за следващи залози.

Линк за Efbet

Най-малкият възможен депозит в Ефбет е 10 лв. и ако това е вашия избор вие получавате 10 лв. от бонус “Събитие”. Ако искате да ползвате 250 лв., то депозита Ви трябва да бъде точно такъв и вече ще имате 500 лв. общо в своята сметка, които ако искате да изтеглите ще трябва да изпълните определени условия, които са:

1. Бонус “Събитие” ще е наличен като безплатен залог.

2. Като всички бонуси във всеки един букмейкър и тук ще се изиска да разиграете определена сума пари преди да може да изтеглите промоцията.

3. Сумата, която трябва да превъртите е 3 пъти общите пари, които са налични от сбора на депозита и бонуса. В нашия случай ние сме се възползвали на максимум от бонус “Събитие” и имаме налични 500 лв. и ще трябва да направим уредени залози в раздел “Спорт” за сумата от 1 500 лв.

4. Всички ваши спортни залози задължително трябва да са равни или най-добре на коефициент по-висок от 1.50.

5. Не може да залагате на четно/нечетно, няма залог при равенство или пък на всеки един вид пазар, който включва в името си азиатски.

6. Всеки един ваш залог трябва да бъде или спечелен или загубен, за да бъде отчетен, а ако е направен от безплатните залози няма да бъде отчетен.

7. Нямате право да използвате Cash Out, ако искате да трупате средства, които да се зачитат за превъртането на вашия бонус “Събитие’.

8. Дори да сте заложили целия наличен пред вас безплатен залог, то няма да може да изтеглите каквото сте спечелили с него като пари докато не се изпълнят всички задачи описани тук.

9. Във всеки един момент от Ефбет могат да изискат от вас удостоверение на вашите лични данни, за да са сигурни, че няма грешки волни или неволни.

10. Ако при тази проверка от Efbet установят, че сте нарушили правилата или сте извършили злоупотреба, могат да Ви отнемат бонус “Събитие” и евентуалните реализирани печалби с него, а при по-големи нарушения от ваша страна дори да Ви закрият акаунта.

Като обобщение за бонус “Събитие” можем да кажем, че това е начинът на Efbet да се отблагодари на своите клиенти, които използват не само техния сайт, а също залагат във веригата казина, които са налични във всеки по-голям български град. Ако все още нямате сметка в сайта на Efbet, но обичате да ходите в техните физически казина и те Ви наградят с тази оферта, то веднага си направете акаунт и се възползвайте.

Линк за Efbet

Back to top button