Промоция Футболен Акумулатор €50 Права Колонка в Betfair

Какво представлява промоция Футболен Акумулатор в Betfair?

1. От вас се изисква да направите множествен залог на минимум 3 мача като предвидите крайния изход на двубоите в секцията „Спорт“ на Бетфеър.

2. Ако вашият залог е успешен, то освен печалбата ще получите и бонус средства благодарение на промоцията Футболен Акумулатор.

* Ако познаете три мача – 10% бонус
* При четири познати двубоя – 15% бонус
* Ако хванете 5 срещи – 20% бонус
* Шест успешно предвидени мача ще Ви донесат – 25% бонус
* Справите ли се със седем – 30% бонус
* Ако сте майстор и познаете 8 или повече получавате максималния бонус в размер на 35%.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Какви са правилата и условията на бонуса Футболен Акумулатор в Бетфеър?

1. Тази оферта е специално за български играчи, които живеят на територията на България и имат една единствена сметка в Betfair.

2. Изберете си поне 3 мача на краен изход, за да участвате за тази промоционална оферта на букмейкъра.

3. Както казах по-горе залогът Ви трябва да е на краен резултат и всеки един от тези мачове трябва да е с минимален коефициент равен или по-голям от 1.20.

4. Понеже имате избор за залог за победа на домакина или госта, или за равенство, продължения и евентуални дузпи няма да бъдат зачитани, защото тогава залогът краен резултат равенство ще бъде успешен.

5. Максималната сума от тази промоция, която може да получите всяка седмица е 50 евро.

6. В никакъв случай не използвайте функцията „Затвори залог“ ако целта Ви е да се възползвате от Бонус Футболен Акумулатор.

7. Ако има някаква причина поради която нямате право да се възползвате от тази оферта Betfair ще Ви уведоми чрез имейл.

8. Залозите направени На Живо, с бонус суми или чрез Acca Edge няма да бъдат взети под внимание.

9. Бонусът от 10% до 35% е само върху спечелената сума. Парите, които сте използвали при направата на залога не се зачитат.

10. Ако един от мачовете във вашия фиш не завърши или не започне, то той няма да бъде зачитан, но ако останалите срещи в множествения залог са поне 3 без него, то вие се класирате за Бонус Футболен Акумулатор.

11. Всички парични средства, които сте спечелили благодарение на тази оферта ще Ви бъдат добавени в акаунта всеки Понеделник до около 19:00 часа и ще имате два дни да ги изиграете.

Тази промоционална оферта от Betfair Ви дава възможност да си докарвате всяка седмица 50 евро допълнително за игра като от вас се изисква просто да прогнозирате крайния изход на поне 3 футболни мача като множествен залог и ще получите 35% допълнителна печалба върху вече спечелените от вас пари. Звучи страхотно, нали?

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Back to top button