По-големи коефициенти с Price Rush в Betfair

Price Rush е най-новата функция чрез която от Betfair ще Ви дадат повече отколкото сте очаквали!

Почти нечувано е в днешно време да направите залог на определен коефициент и от букмейкъра доброволно да Ви изплатят на по-висок, но с Price Rush се случва именно това. При получаване на тази функция вие получавате възможно най-високия коеф. за вашия залог, което прави парите, които ще получите също повече. Цялото това нещо се случва като се използва разделът „Спортна борса„, където се намира най-високият коефициент за заложеното от вас събитие в раздел „Спорт“ и ако има коефициент, който да Ви донесе по-висока потенциална печалба, той ще бъде веднага добавен в залога Ви като вие ще разберете моментално.

Как дa проверя дали мой залог е получил Price Rush?

Да, това може да го видите веднага като влезете в сайта на Betfair, където след като отворите секцията „Моите залози“ ще видите ако има промяна на вашия коефициент в следствие на получаване на „Price Rush„.

Как да разбера за кои спортни събития мога да получа Price Rush?

Може да играете само на сингъли като за момента множествените залози няма как да получат „Price Rush„. За радост може да залагате на всякакви футболни срещи, на състезания с коне, на тенис, баскетбол и дори голф.

1. На всеки един от тези спортове може да залагате на сингъл двубой и чрез секцията „На Живо“ в сайта на Бетфеър и пак ще имате право да използвате Price Rush.

2. Ако не сте се регистрирали от България може да имате проблем да използвате Price Rush.

3. От Betfair решават на кои спортни селекции да предложат Price Rush като обикновено това се случва на всичките водещи събития за всеки един от изброените спортове.

Ами ако „Price Rush“ ми понижи коефициента?

След като системата провери абсолютно всички налични коефициенти в борсата и случайно не намери по-висок от тези на който сте направили вашия залог вие си оставате с най-големият – съответно първоначалният Ви.

Ако се класирам за Price Rush може ли евентуално да си затворя залога?

Да, разбира се. И това не е всичко. Вие ще може да затворите на евентуално новият по-висок получен коефициент от Price Rush с което и потенциалните получени средства ще са по-големи.

Линк за Betfair

Back to top button