PokerStars – Играй Покер и Вземи $600 Бонус при РегистрацияБез никакви съмнения може да кажем, че PokerStars са лидер в целия свят със своята покер зала. За щастие на всички почитатели на покер игрите в България от ПокерСтарс получиха лиценз от комисията по хазарта и сега всеки български клиент може да играе при тях напълно легално. Като Ви кажем, че на масите с реални пари има много често по над 40,000 играчи едновременно, а хората, които са влезли в своите профили през това време са над 250,000. Мисля, че вече сами може да си представите колко популярна и голяма е залата за покер на PokerStars.

Напълно логично софтуерът на игралната зала е на най-високото възможно ниво в сравнение с всички конкуренти и това Ви дава възможност да се насладите максимално на своята игра. Ако обичате да участвате в турнири с огромни наградни фондове то отново трябва да обърнете внимание на ПокерСтарс, защото само те са в състояние да предложат множество турнири с мултимилионни наградни фондове.

От компанията са лидер в покер индустрията онлайн вече от доста години като основните причини за това са, че независимо от мащабите с които се развиват те все още предлагат помощ на своите клиенти на най-високо ниво и могат да обърнат внимание на всеки един от тях индивидуално до разрешаване на определена ситуация или до получаване на търсените от него отговори свързани с покер залата.

PokerStars стартираха своя бизнес през 2001 година, а в последните години темповете с които се развива са повече от впечатляващи като основната причина за това е, че са готови да изслушат всяко едно мнение и предложение, което имат клиентите към тях и да направят необходимите промени, ако с това ще се подобри играта на потребителите независимо колко скъпо би им излязло това или пък колко допълнителна работа ще им отвори. Клиентите в ПокерСтарс са на първо място и това е бизнес модел, който виждаме че работи и всяка една уважаваща себе си компания трябва да следва, ако иска да е на върха и да се задържи на него.

Всеки един играч със смартфон може да играе директно от мобилното си устройство, защото има налично приложение както за Андроид телефоните, така и за тези, които използват iPhone. Няма да Ви учудя по никакъв начин като Ви кажа, че от PokerStars се опитват да предлагат нови качествени продукти и за момента това им се получава като най-новото са Zoom Poker и серията турнири Micro Millions, които предлагат дори и на играчите с по-малки финансови възможности да спечелят голяма сума пари, ако имат качества.Мобилно Приложение на PokerStars

Това е нещото, което всяка компания, която предлага хазартни услуги на своите клиенти трябва да има и съответно като имаме предвид колко много се интересуват от мнението на своите потребители ПокерСтарс разполага с апликация, която е достъпна за изтегляне на всеки един умен телефон и Ви дава правото да играете покер където и да е било при наличие на вашия телефон и интернет връзка.

Устройствата на които може веднага да си инсталирате приложението на PokerStars са всички, които имат система Андроид или iOS като следователно и таблетите с подобна система могат да използват апликацията. Почти няма никаква разлика с настолното приложение като от своя мобилен апарат може да залагате с реални и виртуални средства и вашият стак ще бъде допълван от системата при залог. Последното предложение като игра в портфолиото на ПокерСтарс Zoom Poker също е достъпно от вашето мобилно приложение. Ако залагате от вашия iPad може да се включите на до пет маси като турнирите от сериите Hold’em и Omaha са налични до един без изключение за игра от гсм или таблета Ви.

Визуално Оформление

Едно от най-големите предимства определено както подчертахме в началото е софтуерът, който няма конкуренция. Ще можете също да играете в залата за покер с най-много активни играчи в света. Имате много кратък път за достъп до Zoom Poker. Ако сте направили ръка, която мислите че трябва да всички ваши последователи и приятели да видят ще може да го направите като я споделите в Фейсбук, Туитър, Гугъл+ или някоя друга мрежа.

Единствените недостатъци за момента са невъзможността за чат на живо или наличието на телефонен номер, който да Ви свърже със служител на PokerStars. Също така рейкбек не е наличен.

Възможности за вкарване и изтегляне на средства в PokerStars:

При Настолна Версия:

При Мобилна Версия:

Бонуси и Промоции в PokerStars

$600 Рабат Бонус за Първи Депозит

След като се регистрирате в сайта на PokerStars от компанията са Ви подготвили страхотна изненада, защото вие ще получите 100% бонус на парите, които вкарате във вашия акаунт до цели $600. За да стане това реалност не трябва да пропускате да въведете бонус кода: STARS600 по време на депозирането. Ако искате да използвате всички средства предоставени Ви от рабат бонуса вие не може да правите повече от до 3 депозита за не повече от 60 дни.

Как работи 100% Рабат Бонус до $600

Веднъж щом сте приключили с процедурата по вкарване на средства в сметката си в ПокерСтарс, вие трябва да започнете да събирате точки, които ще получите ако залагате в игрите с реален кеш. Ако изрично не е казано друго, вие сте награден с по 5 точки за всеки долар, който е похарчен като такса за турнир или рейк. Ако използвате евро вие съответно за всяко евро получавате 5.5 точки.

Веднага след като имате 180 точки вие ще получите $10 кеш за игра. Имате срок от 120 дни след вкарване на средства, за да съберете точките с които да си вземете максималната сума от бонуса.

Ако вашият акаунт в PokerStars е с основна валута евро, вие получавате €10 при събирането на 230 точки.

Въпроси и отговори свързани с 100% Рабат Бонус до $600

При какъв случай аз имам право да се възползвам от този бонус?

Вие сте в правото си да се класирате за първоначалния бонус от PokerStars ако това е вашият първи депозит в акаунта и сте използвали промо кода: STARS600 и също така трябва да използвате същият код при всяко едно от първите три вкарвания на средства, за да получите право на този бонус.

Къде мога да видя своя рабат бонус?

След като вече сте направили депозит и сте използвали необходимия код вие може да видите оставащия Ви бонус в секция “Cashier”. Броят на точките, които трябва да спечелите също може да бъде видян там.

Как да си спечеля бонуса?

За да си получите паричните средства от промоцията вие трябва да се борите за точки.

Даваме пример: Ако депозирате 300 долара вие имате възможността да си спечелите още толкова от бонуса като според изискването вие ще получавате по 10 долара на всеки 180 спечелени точки и така докато не си вземете всички бонус средства или не изтече срока на офертата. При втори депозит от например 500 долара вие ще може да се борите и за още 300 долара рабат бонус, защото общата сума на бонуса е 600 долара и вие сте я активирали и тя е готова да бъде добавена като реални пари във вашата сметка срещу съответните точки.

При всяко взимате на кеш от вашия бонус вие ще получавате имейл от PokerStars в който да Ви уведомят, че това се е случило и колко още точки са Ви необходими до взимането на всички бонус средства.

Какво се случва, ако не успея да взема всички бонус пари в рамките на 6 месеца?

От PokerStars смятат, че този период е повече от достатъчен, за да може да се справите с тази задача и поради тази причина неусвоените средства няма да бъдат налични за печелене след изтичане на този период.

$30 за Безплатна Игра

Имате възможността ако вкарате $20 или повече при първия си депозит използвайки бонус кода THIRTY да получите още $30, които ще бъдат налични пред вас за безплатна игра.Какви ще са точно наградите на стойност $30?

1. Първи ден – Пет билета за Spin&Go от един долар, които съответно Ви носят Пет шанса да получите до 10 000 долара.

2. Втори ден – Още 5 билета за същата игра на същата стойност, които могат да Ви донесат максимална печалба до 10 000 долара всеки.

3. Ден трети – същата награда като при първия и втория ден.

4. Ден четвърти – 5 долара в брой, които да заложите където поискате.

5. Ден пети – Пак познатите билети за Spin&Go от които може да спечелите 50 000 долара.

6. Шести ден – Отново 5 долара, които да решите да изиграете където решите вие.

Как може да се възползвате от промоцията?

Няма нищо по различно от това просто да си вкарате пари в сметката като те трябва да са поне 20 долара и да използвате бонус кода: THIRTY

Пътят към Славата

Най-голямата звезда в лекоатлетиката Юсейн Болт ще Ви покаже как и вие може да се почувствате звезда и да извървите целия път към славата.

За да почетат края на кариерата на най-бързият човек на земята от PokerStars са решили да Ви изненадат с много безплатни кеш награди, които може да си спечелите всеки ден в турнирите без такса вход и също така още до 5 000 долара, които са налични при игра на най-бързият покер, който носи името “Zoom“. Ако следвате тренировъчният процес на Болт от компанията са решили да ви дадат 3 пъти по-големи награди до 15 000 долара в специалното предизвикателство “Пътят към славата“, което се провежда през почивните дни.

Какви предизвикателства може да намерите в “Пътят към славата”

Славната кариера на Юсейн не може да бъде лесно свързана с едно конкретно място, защото той постига огромен успех на много места в целия свят и поради тази причина от ПокерСтарс ше Ви предизвикват един път в седмицата на места, които са свързани с неговите успехи.

Това ще се случва в рамките на един месец през уикенда, където трябва да се справите с определената за това цел, което ще бъде като играете Кеш Игри или Zoom и наградата Ви ще бъде на стойност до 5 000 долара в кеш!

Ако искате още по-голяма награда просто играйте в делничните дни определеното предизвикателство и ако се справите с броя който са определили от PokerStars ще може да вземете три пъти по-голяма награда до максималните 15 000 долара.

Спечелете билети за Zoom фрийроли

Като допълнение към тази промоция до 16 октромври, 2017 година всеки ден от ПокерСтарс раздават 3 Zoom фрийрола ежедневно на обща стойност 4 500 долара.

От вас се изисква просто да извършите депозит в съответния ден за сумата от поне 10 долара или евро съответно като въведе бонус код: BOLTTICKETS

Ако нямате идея какво представлява играта “Zoom” – много динамична игра, която се играе на турбо мод и Ви мести всеки път на нова маса с нова ръка, когато натиснете “фолд”. Така няма да има нужда да чакате и ще се насладите максимално на покера.The Big Stacks

Ако сте почитател на турнирите, които не се играят с реални средства то “Големите Стакове” е създаден точно за вас и може да бъде игран през час. Както се досетихте вече от името му чиповете, които ще трябва да вкарате и да разиграете са големи като може да достигнат от стотици хиляди до цели пет милиона. Наградите обаче също са толкова големи като всеки един турнир от тази серия разполага с 50 милиона чипа, които ще бъдат раздадени като награда на най-добрите участници.

Не забравяйте, че няма как да играете подобен турнир без да имате чипове и за това си спечелете или евентуално си закупете от PokerStars като цената например на цели 7.5 милиона чипа е само 25 долара.

Кога се провеждат турнирите от серията Големите Стакове

Както казахме може да играете подобен турнир всеки ден като единствената разлика между тях е колко е минималният вход под формата на чипове. Преди стартирането на турнир The Big Stacks всеки клиент на ПокерСтарс има един час в който да заяви своето участие.

Има по 6 турнира с 5 различни стака за вход, което прави общият брой на турнири 30 в рамките на един ден. Възможностите за вход са съответно със сто хиляди, с двеста и петдесет хиляди, петстотин хиляди, един милион и пет милиона чипа.

Купете си Виртуални чипове

След като се присъедините към PokerStars вие получавате чипове безплатно и може също да си печели такива при игра на определени турнири. Ако искате обаче да се включите в по-големи турнири с виртуални пари, където съответно и наградите са огромни Ви трябват определен брой чипове и ако ги нямате от компанията Ви предлагат да си ги купите като може да си вземете доволно количество за не повече от 5-6 долара.

Zoom – Най-бързият онлайн покер

При турнирите и игрите Zoom вие играете много повече Покер за много по-малко количество Време!
При игра на покер от вида Zoom вие получавате различни съперници след изиграването на всяка една ваша ръка и така няма нужда да чакате нито секунда след като вземете решение например да “фолднете”.
Ето и основите при игра Zoom:

1. При отказване от вашата ръка моментално получавате нова ръка, която ще бъде изиграна на нова маса.

2. Няма нужда да чакате абсолютно никакъв ред и може да фолднете по всяко едно време.

3. Ако искате да видите какво ще се случи въпреки вашия фолд просто цъкнете “CTRL” в същия момент в който се отказвате от ръката си.

4. Дроу, Омаха и Холдем могат да бъдат играни с този формат както като игри с парични средства така и като турнири. И най-хубавата част – Zoom е наличен и за игра с виртуални пари!

Няма никакво значение дали предпочитате да играете от вашия настолен компютър или от мобилното си устройство. Вие ще имате достъп до Zoom от всяко едно устройство, което има достъп до интернет!

Неделен Турнир Само за Дами

Напълно нормално е последният почивен ден, когато всички са свободни да има най-много турнири като от PokerStars са решили именно в този ден да покажат своята благодарност към всички дами, които играят покер в залата им и създават само за тях турнира Women’s Sunday, който е с много голям награден фонд.

Всяка една дама може да плати входа и да се запише за участие или да си спечели правото да играе там като през седмицата си завоюва мястото на някой друг по-малък турнир, който дава като награда участие именно в неделния. Ако имате StarsCoin те също могат да Ви осигурят участие на най-големият онлайн турнир по покер в света за дами.

Неделните Големи Турнири

Освен турнирът Sunday Million който е най-големият турнир в света по покер, който се провежда един път в седмицата онлайн и другият изключително популярен под името Sunday Warm-Up има още много големи турнири, които се провеждат всяка Неделя без лимит от вида Холдем в PokerStars.

Сега ще Ви дадем малко повече информация за другите големи онлайн покер турнири, които може да играете в Неделя в ПокерСтарс като съответно си заплатите таксата за вход или си спечелите правото чрез участие на някой от сателитните турнири, които се провеждат през делничните дни.

* Sunday Kickoff – Както подсказва името му това е турнирът по покер, който може да играете преди всички други в Неделя.

* Sunday Warm-Up – Няма как да пропуснем наградният фонд с който разполага този турнир макар да се води “загряващ” той е един от най-големите онлайн турнири не само в PokerStars, а на световно ниво.

* Sunday NLO8 – Ако обичате да отстранявате играчи то това е вашият турнир като за всяка глава, която вземете получавате бонус и ставате по-ценен ако някой Ви елиминира.

* Sunday Storm – Ако искате да спечелите много пари, а да си закупите участието срещу символична сума то това е вашият турнир, който задължително да играете всяка Неделя.

* Sunday Million – Еми това е шампионът сред шампионите! Всяка Неделя един играч записва името си в залата на славата, а и с това възможно най-много реални парични средства, които са достъпни за победител на турнир по покер онлайн.

* Sunday PLO – Тук също трябва да елимирате хора по пътя си като така прогресирате и ставате все по-ценен играч за елиминиране.

* Sunday Supersonic – Турнирът, който се провежда на бързи обороти и предлага огромни награди под формата на пари, които могат да бъдат достъпни пред вас само след няколко часа игра.

Какви възможности Ви осигурява софтуерът на PokerStars

Като разберете, че PokerStars контролира повече от 2/3 от световния онлайн покер пазар сами може да се убедите, че от компанията не си играят и разполагат с най-добрият възможен софтуер, който поради огромният си брой клиенти и приходи имат финансовите възможности постоянно да тестват и подобряват във всеки един възможен аспект.

* Какви ръце са имали играчите – това е налично за всяка една ръка от последната игра на всеки един играч от вашата маса.

* Индивидуална статистика – ако се интересувате как се представяте като цяло в игрите на покер ще може да видите в покер лобито по всяко едно време.

* История на турнирите – също така вижте до къде сте стигнали в определен турнир или може дори да проучите някой конкурентен играч.

* Игра на няколко маси – Това е напълно възможно в PokerStars като просто трябва да цъкнете “Easy Seat” и да започнете вашата игра на колкото си искате маси.

* Изглед Nova Table – от компанията разбират колко е важен дизайна за цялостното удовлетворение на клиентите и поради тази причина редовно разработват уникални графични дизайни.

* Моето предпочитано място – Ако си имате любимо място на което обичате да седите това е възможно да го зададете предварително благодарение на софтуера на PokerStars.

* Покажи си и 2-те или само 1-ната карта – може ако сте спечелили благодарение на “блъф” да решите да покажете това на своите съперници и да запишете точка в психологическата битка или пък да направите видима само 1 от 2-те си карти в ръката след изиграването й.

* Горещи бутони – или както е на английски “Hotkeys” Ви дава контрол да направите които си поискате клавиши на клавиатурата да правят различни неща по време на игра.

От ПокерСтарс освен на дизайн са прибавили и много практичност при визията на лобито, което определено е попадение точно в десятката. Всеки клиент винаги би искал да знае с колко парични средства разполага като кеш и като виртуални и заради това Касата заема централно място в лобито. Всеки един детайл на масата за игра е направен така, че да е визуално привлекателен, но и да не затруднява вашето зрение и да е лесно различим.

Какво мислим ние за PokerStars?

Ако сте любители на покера може би няма нужда да Ви казваме нищо повече освен името PokerStars. Няма по-добра компания, която предлага онлайн покер и най-хубавото е, че ПокерСтарс разполагат с лиценз от комисията по хазарта, което прави вашето участие в най-голямата покер зала в света напълно легално и защитено при възникване на някакви проблеми, които сме сигурни, че ако се появят ще бъдат много бързо разрешени от служител на PokerStars без да бъдете ощетени, защото това е мотото на компанията и я прави толкова успешна в световен мащаб.Back to top button