Нокаут Залози Бонус от WinBet

Един от най-популярните български спортисти за всички времена Кубрат Пулев подписа договор за сътрудничество с компанията WinBet, която ще го спонсорира в преследване на световната титла, а в замяна от българската компания за хазарт ще го използват като рекламно лице. Последната промоционална оферта, която е налична в онлайн сайта на УинБет е свързана именно с великия Пулев като бонуса е кръстен “Нокаут Залози”. Може да откриете подробна информация за останалите бонуси в WinBet на нашия сайт.

Ако сте вече любопитни да разберете какво представлява самата оферта няма да Ви мъчим повече, а ще Ви кажем – от екипа на сайта ще селектират всеки ден 5 спортни събития, които ще са налични с коефициент който не е реалния пазарен в момента, а промоционален такъв, който съответно ще бъде много по-висок и ще носи много по-големи печалби при успешен залог.

Основните неща, които трябва да знаете за офертата “Нокаут Залози”

1. Този бонус е за потребители, които вече са си открили сметка в WinBet и имат някакви налични пари в сметката си. Това не означава, че новите клиенти не могат да се възползват от тази оферта. Ако нямате регистрация веднага след като си направите вие получавате правото да вземете участие в тази промоция.

2. За съжаление няма да може да си комбинирате няколко срещи или пък всички с промоционален коефициент на фиш. Предлагат се само единични залози на тези спортни срещи с завишен коефициент. Ако се чудите дали може да комбинирате една от селекциите, която е част от “Нокаут Залози” с друга среща, която не е със завишен коеф., а с реален то отговорът пак е не.

3. След като решите какво искате да играете и го направите повече нямате право да залагате на тази селекция, защото няма да се зачитат последвалите залози.

4. Може да заложите на всяка една от срещите по отделно като ще трябва да се ограничите до 25 лв. на двубой.

5. Ако се чудите кога ще може да разгледате кои са предложенията за деня с повишен коефициент може да го правите най-рано около обяд. Ако мине обяд и няма налични спортни срещи с нокаут коефициенти то просто от букмейкъра са решили да пропуснат този ден като имат това право, но се съмняваме да се случва често.

6. Може срещите да са в различен часови пояс, но няма да получите печалбата си преди да е свършила и последната селектирана среща, която участва в бонуса.

7. Затвори залог е достъпен в сайта на WinBet, но не и за този бонус.

Ако обичате да залагате на спортни двубои то тази промоция е страхотна от ваша гледна точка, защото всеки ден ще получавате бонус от 5 срещи, които имат нереално висок коефициент и могат при майсторски прогнози от ваша страна да Ви донесат поотделно доста добри печалби. За това ако все още не сте клиент на УинБет и сте се чудили дали да се присъедините няма нужда да го правите повече, а си открийте сметка още сега и използвайте тази много добра промоционална оферта “Нокаут Залози“.

Използвайте Бонуса Нокаут Залози в WinBet

Back to top button