БУКМЕЙКЪРИ

▷ Lucky 6 – Правила на най-новата Лото Игра в Efbet

Lucky 6
Lucky 6

Българският сайт за спортни залози Efbet спира да изненадва потребителите си. Съвсем наскоро от Ефбет пуснаха поредното си нововъведение – Lucky Six.

Може да започнете да играете най-новата игра в Ефбет Късметлийската Шестица като цъкнете на раздела на началната страница. Той е в горната част на сайта, където са основните раздели Спорт, Казино и т.н.

Играй Lucky 6

Какво представлява Lucky Six

Lucky 6 е истинско забавление и идеална възможност да спечелите добри пари. Това ще стане само ако познаете 6 числа от 35. Затова и играта се казва Lucky 6 – Късметлийските шест. Има и други възможности за залог в играта като да познаете четно или нечетно число ще се падне, да залагате на сбор от числа и дори да прогнозирате кое число ще бъде изтеглено първо.

В играта Lucky Six има много високи коефициенти, от които може да се възползвате. Може да пускате и различни системи в играта и защо не една от тях да бъде печелившата. Тиражът в Lucky 6 е през три минути – замислете се, че само за половин час може да направите добри печалби.

Lucky Six е зарибяваща игра и от Ефбет са сигурни, че тя ще допадне на клиентите им и също така ще привлече нови играчи. Няма как иначе реномиран букмейкър като тях да пусне подобна игра. От дълго време те са в хазартната индустрия и подбират само най-доброто за своите клиенти.

Правила на лото играта Lucky Six

Общият брой числа, които са на разположение за игра са 48 като са разделени на 8 групи от по 6 числа. Специфичното тук е, че всяка една група има цвят като група номер 1 е червена, група номер 2 – зелена, група номер 3 – синя, група номер 4 – лилава, група номер 5 – кафява, група номер 6 – жълта, група номер 7 оранжава и последната група номер 8 е черна.

Група номер 1 съдържа червените числа: едно, девет, седемнадесет, двадесет и пет, тридесет и три, и четиредесет и едно.

Група номер 2 съдържа зелените числа: две, десет, осемнадесет, двадесет и шест, тридесет и четири, и четиредесет и две.

Група номер 3 съдържа сините числа: три, единадесет, деветнадесет, двадесет и седем, тридесет и пет, и четиредесет и три.

Група номер 4 съдържа лилавите числа: четири, дванадесет, двадесет, двадесет и осем, тридесет и шест, и четиредесет и четири.

Група номер 5 съдържа кафявите числа: пет, тринадесет, двадесет и едно, двадесет и девет, тридесет и седем, и четиредесет и пет.

Група номер 6 съдържа жълтите числа: шест, четиринадесет, двадесет и две, тридесет, тридесет и осем, и четиредесет и шест.

Група номер 7 съдържа оранжевите числа: седем, петнадесет, двадесет и три, тридесет и едно, тридесет и девет, и четиредесет и седем.

Група номер 8 съдържа черните числа: осем, шестнадесет, двадесет и четири, тридесет и две, четиредесет и четиредесет и осем.

Кой печели става ясно след като се изтеглят 35 числа като няма никакво значение какъв цвят са или от коя група. Има по едно теглене на всеки пет минут.

Какви видове залози мога да правя на играта Lucky Six?

Стандартни залози в Lucky 6

Стандартен залог 6/48

Както се вижда от името му трябва да си изберете шест числа. За да спечелите, всички от вас избрани числа трябва да бъдат сред изтеглените. Колкото по-рано това стане реалност, толкова повече пари печелите, защото коефициентът е най-голям.

Трябва също да знаете, че докато трае тегленето от 6-тото число включително до 35-тото, ще има две специални числа, които ще съдържат знака съответно синя звезда или златна звезда.

Ако избраните от вас числа са печеливши вие може да удвоите своя коефициент, ако до 6-тото селектирано от вас число има знака синя или златна звезда.

Също така ако печелите може дори да учетворите вашата печалба, ако до 6-тото селектирано ваше числа има познатия ни вече знак златна или синя звезда, а останалия знак присъства отново в някое от другите ваши 5 печеливши числа. Тогава последното число, което сте познали ще Ви бъде изплатено четворно.

6 числа с еднакъв цвят

Тук просто залагате на избраната от вас група числа като може да избирате между 8-те цвята. Ако видите на екрана пред вас всички 6 числа с цвета, който сте избрали, то вие печелите. Тук таблицата с коефициентите от играта 6/48 също важи за определяне на това какво ще получите.

Специални залози в Lucky 6

Четно/Нечетно за топ числата (първите 5)

Тук просто трябва да познаете дали ще има повече четни или нечетни числа сред първите пет. Шансът Ви при всеки залог е 50/50, а коефициентът при успех 1.80.

Първо число четно или нечетно

Както се досещате тук отново сте с шансове 50 на 50, а коефициентът е същият – 1.80.

Сборът на топ числата (първите 5)

Тук може да играете дали общата сума на първите 5 числа ще бъде по-голяма или по-малка от 122,5, което като сбор може би се досещате се намира точно по средата. При успех печалбата се изплаща на 1.80 коефициент.

Първо число

Ако обичате да играете големи и малки, то този залог е точно за вашия вкус, защото трябва да познаете дали първото изтеглено число ще бъде над или под 24.5.

Цвят на първото изтеглено число

Точно така – просто познайте какъв ще бъде неговият цвят. Възможните варианти са 8, а вие може да заложите на 1, 2 или 4 цвята едновременно. Ако заложите на един цвят и познаете – печелите коефициент 7.20, при залог на два цвята – печелите на 3.60 коефициент и ако заложите на четири цвята – печалбата Ви умножава по 1.80 коефициент.

Топ число

Първите пет числа в играта Lucky 6 се наричат топ числа и тук вие може да си изберете число, което мислите, че ще се падне сред първите 5. Ако успеете то ще бъдете възнаградени на 8.00 коефициент.

Залог със системи в Lucky 6

Разбира се, че от Efbet са се постарали да предложат максимална възможност за видове залози на тяхната първа лото игра в сайта и поради тази причина вие може да използвате системи, при които залагате на повече от 6 числа. Наличните системи в Lucky Six са Шест от Седем, Шест от Осем, Шест от Девет и Шест от Десет.

При система 6/7 получавате комбинации 7;2, при 6/8 комбинациите са 28;3, при 6/9 броят на комбинации скача до 84;4, а последният възможен вариант е с 210 комбинации при система 6/10.

За да натрупате средства трябва да сте селектирали успешно поне 6 числа.

Бъдещи залози в Lucky 6

Ако имате работа или не Ви се залага на всеки пет минути, от Ефбет са се погрижили да Ви осигурят възможността да заложите за 10 тегления напред.

Играй Lucky 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back to top button