НА ЖИВО

Кубрат Пулев срещу Джошуа Телевизия | Къде да гледаме Пулев срещу Джошуа?

Остава много малко до битката на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа за световните титли на различните боксови организации. Разбира се, основният въпрос е от колко часа ще бъде Пулев срещу Джошуа и по коя телевизия ще можем да го гледаме. В последните години феновете на бокса знаят, че битките на Кубрат Пулев бяха излъчвани в каналите на Diema Xtra – Diema Sport и Diema Sport 2. Сега обаче нито една родна телевизия не разполага с правата да излъчва мача и няма да видим Кубрат Пулев и Джошуа по ТВ.

Единственото място на което ще може да гледате Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа на живо е DAZN. Ще трябва да се регистрирате в новата спортна платформа и като заплатите само 2.99 лв. ще получите достъп до всички събития за месец декември, които ще се излъчват в DAZN. Разбира се, платформата може да бъде стартирана на телевизори с марката LG, Samsung. Същото може да стартирате DAZN на всички устройства с операционни системи iOS и Android.

Кубрат Пулев срещу Джошуа в България единствено в DAZN само за 2.99 лв.

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА ТУК

Не пропускайте този уникален шанс срещу символична сума да гледате единственият българин Кубрат Пулев, който постига световни успехи срещу един от най-добрите боксьори на нашето съвремие в лицето на Антъни Джошуа само и единствено в DAZN.

Кубрат Пулев срещу Джошуа в България единствено в DAZN само за 2.99 лв.

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА ТУК

Подобни Публикации

Back to top button