НА ЖИВО

Кубрат Пулев срещу Джошуа Час | Начален Час и Дата

Най-дългоочакваното събитие за феновете на спорта в България тази година ще бъде сблъсъка за световните титли между Кубрат Пулев и Джошуа в Лондон. Докато в залата ще бъдат допуснати само 1000 души, които да изгледат този боксов мач всички останали ще имаме възможността да го гледаме в DAZN само за 2.99 лв.

Естествено един от най-важните въпроси е на коя дата и в колко часа ще можем да гледаме в България сблъсъка между Пулев и Джошуа? Мачът е в събота срещу неделя като се очаква да започне в полунощ (00:00 часа). От територията на България мачът ще може да се гледа единствено в DAZN срещу символичната сума от 2.99 лв. за месец абонамент в платформата като освен Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа на живо с този абонамент ще може да гледате всички останали боксови гала вечери през месец декември. Нито една българска телевизия няма да предава Пулев и Джошуа.

Кубрат Пулев срещу Джошуа в България единствено в DAZN само за 2.99 лв.

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА ТУК

Ако срещате затруднения може първо да прочетете нашата статия “Как да си направим регистрация в DAZN и да гледаме Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа Онлайн“, където сме обяснили подробно какво е нужно да направите, за да гледате Пулев срещу Джошуа на живо.

Още веднъж да повторим! Пулев срещу Джошуа час – в полунощ събота срещу неделя само и единствено в DAZN

Кубрат Пулев срещу Джошуа в България единствено в DAZN само за 2.99 лв.

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА ТУК

Подобни Публикации

Back to top button