ПРОГНОЗИБОКС ПРОГНОЗИ

Кубрат Пулев – Хюи Фюри 27/10/2018 Безплатна Прогноза, Коефициенти, На Живо

Мач: Бокс: Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри Прогнози, Залози, Коефициенти, Анализи, Кубрат Пулев – Хюи Фюри На Живо & Кубрат Пулев – Хюи Фюри Онлайн

Дата: 27 Октомври, Събота, 2018 година

Начален час: 23:00

Място: Арена Армеец, София

Телевизия: Diema Sport 2

Най-добър коефициент за Кубрат Пулев @ 1.75 в PALMSBET
Най-добър коефициент за Хюи Фюри @ 2.10 в WINBET
Най-добър коефициент за Общ брой рундове в BETFAIR

Кубрат Пулев посреща пред родна публика в “Арена Армеец” Хюи Фюри в елиминационен мач за титлата на IBF.

Обоснована Прогноза:

Кубрат Пулев има само една единствена загуба в своята професионална кариера, която със сигурност всички помним от Владимир Кличко през 2015 година. След това Пулев успя да се съвземе и след серия от победи отново получи шанс да се бие за световна титла, но контузия му попречи да се изправи срещу Антъни Джошуа като ако иска отново да бъде основен претендент за подобен сблъсък трябва да победи именно Фюри в предстоящия мач.

Фюри също като Кубрат има само 1 загуба като тя е от Джоузеф Паркър, но след нея дойдоха три поредни победи на великобританеца, които му осигуриха шанса да се боксира срещу Кобрата.

На пръв поглед срещата е непридвидима, защото определено Кубрат превъзхожда като опит своя съперник и родните фенове в “Арена армеец” ще му дадат огромно предимство, но Хюи въпреки своите само 24 години вече има записани 22 срещи и не бива да бъде подценяван по-никакъв начин.

Всички българи със сигурност сме за Кубрат и ще го подкрепяме в този двубой, но както знаем в тежка категория един удар може да реши всичко и за да се опитаме да спечелим пари аз бих опитал залог под 10.5 рунда като се надявам Кобрата да успее да откаже Фюи в рамките на 10 рунда, но също по-никакъв начин не подценявам класата на Фюри, който ако Кубрат излезе пренавит и се поддаде на напрежението пред родна публика може да нанесе решаващ удар още в ранните рундове на сблъсъка.

Rank
Сайт
Bonus
Rating
Visit
1
100% up to 200 лева
2
200% up to 1000 лева

Прогноза: Под 10.5 рунда @ 3.55 в Palms Bet - 50% Бонус до 1 000 лв.

Подобни Публикации

Back to top button
Close