UFC ПРОГНОЗИПРОГНОЗИ

Джъстин Гейчи – Тони Фъргюсън 10/05/2020 Прогноза & На Живо

UFC: UFC 249Джъстин Гейчи – Тони Фъргюсън Прогнози, Залози, Коефициенти, Анализи, Джъстин Гейчи – Тони Фъргюсън Онлайн & Джъстин Гейчи – Тони Фъргюсън На Живо

Дата: 10 Май, Неделя, 2020 година

Начален час: 06:00

Телевизия: Max Sport 2

Обоснована Прогноза

След като пропадна дългоочаквания сблъсък между Хабиб и Тони поради невъзможността на руснака да стигне до САЩ поради настъпилата пандемия, негов заместник ще бъде Джъстин Гейчи.

Първоначално събитието трябваше да се проведе на 18 април в Бруклин, но тази дата пропадна. След това президентът на UFC Дейна Уайт премести събитие в Калифорния, но то отново не се проведе поради натиск от телевизията, която излъчва на живо събитието в САЩ. Сега обаче по-всичко изглежда, че ще станем свидетели на този сблъсък в Джаксънвил, Флорида, защото губернаторът на щата разрешава провеждането на спортни събития без публика.

Фъргюсън е фаворитът в предстоящия двубой като се намира в серия от 12 поредни победи. Това е най-дългата активна победна серия в UFC след тази на Хабиб. За последно Фъргюсън се би през юни 2019, когато победи с технически нокаут Доналд Сероне след намеса на лекарския екип в края на втория рунд.

Гейчи се намира в серия от 3 поредни победи. Той спечели всеки един от тези сблъсъци в първия рунд. Последната му победа е през септември 2019, когато той също победи Сероне.

Тони ще е по-подготвеният боец, защото той се подготвяше през последните месеци за сблъсък срещу непобедения Хабиб. Джъстин Гейчи имаше едва няколко седмици за подготовка след като замени на пожар руснака и си мисля, че това ще изиграе решаваща роля в предстоящия сблъсък и Фъргюсън ще продължи победната си серия.

✅ Най-добрите Букмейкъри за залози на UFC

Rank
Сайт
Bonus
Rating
Visit
1
100% up to 200 лева
2
200% up to 1000 лева

Прогноза

Тони Фъргюсън да победи @ 1.55 в

Подобни Публикации

Back to top button
Close