▷ Еврофутбол – Попълване на Фиш, Програма и Тиражи 2022

Еврофутбол Тиражи
Еврофутбол Тиражи

Rank
Сайт
Bonus
Rating
Visit

Почти всички хора в България правят първите си залози на спорт в Еврофутбол. Повечето дори не знаят как се прави това и молят някой по-опитен да им пусне колонката въпреки че всеки може да намери във всеки един пункт еврофутбол програма и всички предстоящи еврофутбол тиражи.

Еврофутбол обаче се пуска сравнително лесно и след два-три опита вие ще сте запомнили всичко необходимо. В следващите редове ще разберете как се залага в Еврофутбол като в нашия сайт публикуваме редовно еврофутбол прогнози.

Еврофутбол Фиш

За да направите залог в Еврофутбол, вие трябва да попълните Еврофутбол фиш, който може да вземете от всеки един пункт. Дори може да вземете фишове за всички и да попълвате мачовете, гледайки онлайн програмата в сайта на Еврофутбол и след това само да отидете до пункта, за да пуснете фиша. Ако се интересувате какво съдържа една онлайн еврофутбол програма тя е разделена на „24 часа“, „72 часа“ и „Всички събития“. Така лесно може да откриете дадена среща в рамките на деня.

Еврофутбол Програма

В ляво на екрана пък са показани всички видове спортове и от там може да видите само футболни мачове, тенис срещи, баскетболни мачове или каквото желаете. Ако пък нямате тази възможност, то в Еврофутбол има програма за всички тиражи, откъдето може да гледате мачовете и всички спортни събития.

В хартиената програма обаче мачовете са подредени по дата и час, докато на компютър вие може да ги разделите по първенство и така търсенето става много лесно. Също така пунктовете имат компютри, така че може и от там да гледате двубоите и техните номера, които трябва да въведете във фиша.

Този номер на срещата се казва код. Кодът се въвежда във фиша число по число. Кодът в програмата на Еврофутбол е след датата на срещата и преди имената на отборите и изглежда по следния начин: 1530 или 920. Внимавайте много да не объркате този код, защото тогава вие ще изберете друг мач или просто селекцията ще е невалидна. Когато въведете кога, е нужно да маркирате и какъв е вашия залог.

На даден мач например може да заложите на гол/гол, краен изход, брой голове и хендикап. Има и други специални залози, които се изписват с код и това е малко по-сложно. Тези специални кодове са достъпни в сайта на Еврофутбол. Затова е добре да попитате служителят на Еврофутбол в пункта, за да не объркате нещо.

Може ли да се залага на живо в Еврофутбол?

Отговорът на този въпрос е положителен. Еврофутбол, подобно на онлайн букмейкърите, предлагат залози на живо. Разбира се, разнообразието не е толкова голямо, колкото в сайтовете за спортни залагания. Вие обаче във вашия фиш може да включите мач на живо, но трябва да избързате при пускането му, за да не стане промяна в резултата като за целта вижте раздела „Залози на живо“ който съдържа цялата налична еврофутбол програма която е достъпна за залог в реално време като там ще видите и какви са коефициентите на избрания от вас залог.

Еврофутбол Тиражи

Еврофутбол е един утвърден начин за пускане на спортни залози, защото почти всеки минава през пункта, за да разбере какви еврофутбол тиражи ще има през следващите няколко дни и пуска фиш. Въпреки наличието на толкова много букмейкъри в България, все още има хора, които залагат Еврофутбол. За тях попълването на хартиен фиш е единственият метод за залагане.

По-възрастните хора може би не знаят, че в онлайн букмейкърите се залага само с кликване на бутона на мишката и няма нужда да търсят хартиена еврофутбол програма, за да разберат предстоящите еврофутбол тиражи, но те все пак предпочитат да правят еврофутбол залози, тъй като са свикнали да залагат по този начин и е твърде късно да се учат да правят онлайн залози.

Ако искате да започнете да залагате онлайн и сте свикнали с Еврофутбол веднага ще Ви препоръчаме сайта на Ефбет, който предлага много по-високи коефициенти и може да се възползвате от огромно количество бонуси и промоции, които да Ви донесат още по-голяма емоция и печалби.

Back to top button