▷ Еврофутбол Прогнози – Еврофутбол Прогнози за Утре

Еврофутбол Прогнози
Еврофутбол Прогнози

Rank
Сайт
Bonus
Rating
Visit

Еврофутбол – това е добре разпознаваем бранд за спортни залози и е най-голямата българска букмейкърска къща, в която може да пускате вашите еврофутбол прогнози и да очаквате парични печалби. Еврофутбол има над 20-годишна история като е първият в България лицензиран наземен оператор. Във всички държави има букмейкърски къщи, които дават възможност да се правят прогнози всеки ден на спортни събития, а в България това е Еврофутбол.

В тази страница ще намирате еврофутбол прогнози за утре, които да имате достатъчно време да отидете до пункта и да ги заложите. Това не означава, че няма да добаваме и еврофутбол прогнози за днес като ще го правим рано сутрин и пак ще имате достатъчно време да отреагирате.

Еврофутбол постоянно се развива и модернизира своите букмейкърски пунктове. Освен еврофутбол прогнози на спорт, вие имате и много други възможности за хазартни забавления. Компанията се налага като пазарен лидер в България в началото на 21-ви век. В ден днешен във всички градове Еврофутбол имат пунктове и могат да приемат вашите прогнози за днес във всеки един момент.

В Еврофутбол има много разширени възможности за залог, като тази крачка е направена през 2012 година, когато се въвежда изцяло нова Lotos OS платформа с потенциал за интегриране на нови продукти, които обогатяват широката гама от възможности за залагане в Еврофутбол.

Еврофутбол Прогнози

От края на 2012 година в Еврофутбол може да правите и прогнози на Гонки – това е залагане на популярните надбягвания с хрътки на живо, които се предават на живо по сателит от Великобритания. Благодарение на сътрудничество с водещи световни компании, Еврофутбол осъществява този проект. През март следващата година Еврофутбол дава възможност за залагане и на виртуални гонки от виртуални хиподруми, а две години след това започва началото на залози на виртуален футбол – СПОРТМАКЕС. В тези виртуални футболни мачове може да се правят прогнози на двубои, които наподобяват реалния футбол. Има много опции за прогнози, които Еврофутбол предлага на тази игра. Например може да прогнозирате точен резултат на мачовете, първо полувеме/краен изход и разбира се краен резултат и брой голове.

Виртуалните мачове се зареждат един след друг през няколко минути. Вие трябва много бързо да попълните фиша си и да направите залог, за да може вашата прогноза да бъде обработена от системата и да участвате в следващия тираж. Когато двубоят започне, вие не може да заложите. Всички мачове по виртуален футбол СПОРТМАКЕС се предават на живо на мониторите в пункта и вие може да ги гледате.

Еврофутбол Прогнози Спорт

С най-голяма популярност в Еврофутбол обаче са спортните залози. Виртуалният футбол няма как да ги измести, тъй като феновете на спорта никога няма да заменят реалните спортни събития с виртуални такива за постоянно. В Еврофутбол може да правите прогнози всеки ден на много спортни дисциплини. Например нека разгледаме какви Еврофутбол прогнози може да правите на футбол.

В тиражите на Еврофутбол има много футболни мачове и съответно ние ще се стараем да даваме много еврофутбол бг прогнози за двубоите от Първа Лига. Те имат голям брой опции залози и вие може да направите прогноза на всяка една от тях и да ги комбинирате с други пазари. В сайта на Еврофутбол най-отгоре на всяка среща е пазарът Краен изход. Тук може да прогнозирате на шест опции – 1, Х, 2, 12, 1Х и х2. Понякога Еврофутбол изключва от възможностите опциите 1Х или 2х – това става когато коефициентът за знак 1 или 2 е много нисък.

Други популярни прогнози, на които залагат хората на футбол са за Първо полувреме, Краен изход с хендикап и Краен изход на брой голове. Вашите прогнози в Еврофутбол могат да бъдат за брой голове над 1.5, над 2.5, над 3.5 и дори над 4.5. Във фиша за залагане може да изберете лесно за над или под 2.5 гола. Останалите опции се въвеждат със специален код, който е достъпен за всяка среща. Това обаче не са всички прогнози на футбол в Еврофутбол.

Компанията има голямо разнообразие като всеки любител на залозите може да пробва опции като Кой отбор ще отбележи първи гол във второто полувреме, Кой ще отбележи Първи/Следващ гол или пък да заложи на точен резултат. Ако вие искате да направите eврофутбол прогнози за днес, но в съответния ден няма много мачове, то може да си изберете един точен резултат на някой мач и да заложите на доста висок коефициент, вместо да правите комбинирани залози от по 3-4 мача, за да достигнете подобен коефициент или просто изчакайте и направете вашите еврофутболни прогнози за утре.

Още популярни залози на футболни двубои в Еврофутбол са: Ще вкара ли домакинът гол и в двете полувремена, Гостът/Домакинът да спечели полувреме, Първи гол/Краен изход и Минута на първия гол. Почти всички тези залози присъстват и в онлайн букмейкърите, така че са много добре познати и на хората, които залагат в интернет.

Еврофутбол се доближава до широко разпространените сайтове за спортни залози и се опитва да им бъде достойна конкуренция. С подобна широка гама от залози, много хора са на мнение, че не си струва да си откриват сметки в онлайн в сайтове като Bet365, тъй като могат да залагат своите прогнози на футбол, тенис, волейбол и всеки друг спорт в Еврофутбол. Букмейкърските къщи в България вече са доста и е лесно да намерите пункт за залози.

Единственото неудобство е, че вие не може да разполагате с вашите пари веднага, ако залогът ви е печеливш. Например вашите прогнози за днес са излезли, но сте си вкъщи и трябва да отидете до пункта, за да си вземете печалбата. Това не е така в онлайн букмейкърите като парите ви се превеждат веднага, но въпреки това Еврофутбол остава много предпочитано място за залози.

Ако обаче сте решили, че е крайно време да опитате от вкуса на онлайн залозите няма по-добро място за това от Ефбет, които са собственост на Еврофутбол и предлагат същата гама продукти само че всичко е по-добро – коефициенти, пазари, бонуси и т.н.

Ако се питате как да стартирате просто прочетете нашето ревю на Efbet където сме описали всички неща, които трябва да направите и стъпките от това да си направите регистрация в Ефбет до това как да се възползвате от предлаганите бонуси, залагате, депозирате и теглите пари от акаунта си. Може да Ви се струва сложно, но Ви уверяваме че много бързо ще се научите и ще Ви бъде много по-лесно и най-важното – ще може да печелите много повече.

Back to top button