Вземи 100% Бонус за Първи Cash Out в Betfair

Как мога да се включа в тази промоция на Betfair?

Имате право да се възползвате от тази промоционална оферта, ако сте български клиент на букмейкъра.

Този бонус е уникален и може да бъде използван само веднъж за всеки уникален акаунт. Трябва обаче да се възползвате от тази промоция скоро след регистрация, защото тя е налична за потребители, които не са ползвали функцията Кеш Аут в Betfair Спорт до този момент. Офертата не важи за Спортната Борса на букмейкъра, където няма значение дали сте използвали Cash Out или не.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Какво ще е необходимо да направите?

Ще трябва да направите множествен залог, който включва най-малко три спортни събития, които са налични за затваряне (може да познаете тези събития лесно, защото имат оранжева иконка). Изчакайте да започнат вашите спортни събития и след това може да използвате Кеш Аут На Живо, но задължително трябва да затворите вашия залог на печалба. Не използвайте Cash Out докато не Ви се отдаде възможност да затворите залога на по-голяма сума отколкото е вашата заложена, защото в този случай няма да получите никакъв бонус. Тази промоционална оферта от Бетфеър е само за раздела „Спорт“ на техния сайт.

Какво ще получите от Betfair?

Пак трябва да подчертаем, че това трябва да е вашия първи досег до функцията Cash Out след създаването на вашата сметка, за да може да се включите в тази оферта. Ако всичко е точно от ваша страна и затворите фиша си на печалба ще получите 100% бонус именно на вашата печалба като максимума, който може да Ви дадат като бонус от Betfair е 25 евро.

Трябва да знаете, че само вашата потенциална печалба след затварянето на залога ще бъде удвоена. Сумата, която сте използвали за залог няма да бъде включена в сбора за вашия Cash Out бонус.

Ако направя всичко както трябва, кога ще ми бъде активиран бонуса?

От Betfair ще добавят вашата печалба от бонуса за около 4 часа, а доста често много по-бързо. Трябва да знаете обаче, че първо трябва да изтече периода, който се води промоционален и е 1 ден. След това вие ще имате 2 дни да го заложите, защото ще е под формата на безплатни залози.

Това е един чудесен бонус, който е най-добре да се използва от новите клиенти на Бетфеър след регистрация, за да могат занапред да си използват функцията Cash Out без притеснения, че ще загуят потенциална бонус оферта.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Back to top button