▷ Букмейкъри Бонуси, Промоции & Офери 2022

✅ Сайтове за Залози Бонуси

Rank
Сайт
Bonus
Rating
Visit
Букмейкъри Бонуси
Букмейкъри Бонуси

За да бъде предпочитан пред конкуренцията всеки букмейкър се стрeми да предлага най-интересните бонуси и промоции. Не е тайна, че лоялните клиенти са движещата сила зад всеки един успешен букмейкър и поради тази причина от компаниите за залози им се отблагодаряват с различните видове бонуси.

Основните компоненти по които си съперничат различните букмейкъри са коефициентите, разнообразието от възможности за залог и не на последно място предлаганите от тях промоции и бонуси. Тук ще намерите подробна информация за всички разновидности бонуси, които предлагат букмейкърските компании.

Какво трябва да знаем за бонусите?

На първо четене това са парични средства, които може да използвате за залог. Има определен максимум при различните видове бонуси и не са налични веднага за теглене. Първо се изисква от вас да ги разиграете според определените за това условия и правила, които са специфични и индивидуални за всеки букмейкър и бонус.

Основните видове бонуси, които ще срещнете са тези с които може да правите безплатни залози и при успех да вземете печалбата вече като налични пари във вашата сметка. Друг основен вид бонуси са свързани с коефициентите, които според определените условия се изчисляват умножени в пъти.

Къде да бъдем бдителни при избора си на бонус?

Както казахме всеки бонус е напълно индивидуален и има правила и условия, които задължително трябва да прочетете преди да го използвате. Трябва да изпълните определени неща преди да имате възможността да правите залози и евентуално да изтеглите потенциалните си печалби.

Най-конкурентният бонус е този за отваряне на нова сметка в даден букмейкър. Тук бонусът е определен процент от вашия първи депозит в повечето случаи като сумите достигат най-често до 200 лв. бонус, но от най-голямо значение е колко пари ще вкарате и какъв процент от депозита е бонусът. Ако е 50% до 200 лв. и вие депозирате 100 лв., ще получите бонус 50 лв., а за да използвате максимумът от 200 лв. трябва да депозирате 400 лв.

Трябва също така преди да направите вашия първи депозит да проучите дали бонусът ще Ви бъде даден автоматично от системата на букмейкъра или пък при вкарването на парите ще трябва да използвате определен бонус код.

Ако до тук сте се справили и разполагате с вашите бонус средства в акаунта Ви остава може би най-важното нещо преди да може да извършите теглене – да натрупате определената от условията стойност на уредени залози.

Даваме пример: В повечето букмейкъри с български лиценз стандартната практика е депозитът и бонусът да бъдат разиграни 3 пъти. Ако бонусът е 100% на вашия първи депозит и вкарате 60 лв. и получите още толкова, ще имате общата сума от 120 лв. в акаунта, която трябва да бъде разиграна три пъти до достигането на паричната сума от 360 лв. в уредени залози и тогава вече тегленето ще е възможно.

Няма бонус за нови клиенти на който и да е букмейкър, който да не изисква превъртане!

Други неща, които трябва да знаете е, че разиграването на вашия бонус не е безкраен процес, а точно обратното – в повечето случаи имате 30 или 90 дни като ако не го направите в определения срок букмейкърът си запазва правото еднолично да вземе решение дали да Ви даде още време или да Ви отнеме бонуса и евентуалните печалби, които сте спечелили благодарение на него.

Няма да се разминете и без условие какъв минимален коефициент трябва да има във всеки един ваш сингъл или множествен залог, за да се зачита резултата му към превъртането. В букмейкърите, които работят с български играчи се наблюдава изискване за поне 1.50 коефициент като в един определен достига до 1.60.

Има и друго нещо с което си приличат хазартните компании относно първоначалния бонус и той е пазарите на които нямате право да залагате, ако искате да се счита уредената сума от залога при сбора за превъртане. Това са всички видове Азиатски залози и на четно/нечетно, които присъстват в правилата на всеки един от тях в настоящия момент.

Стандартната практика е бонусът за нови клиенти да бъде разиграна неговата обща стойност 3 пъти, но всичко е индивидуално и може да се наложи както да направите повече залози преди да имате възможност да осъществите теглене така и да не се изисква чак толкова много игра. Запомнете, че преди да се регистрирате трябва да сте наясно с условията, за да не стане грешка и да не получите начален депозит, който е уникален за всеки един клиент и може да се използва само веднъж!

Има ли разлика между бонус код, промоция и оферта?

1. Бонус код

Това е промо код, който трябва да въведете при регистрация или при депозиране на средства, за да се възползвате от определения бонус. Друго място, където може да бъде използван бонус код е при вашия залог като обикновено е наличен при направата на множествен залог за който да получите определен вид допълнителни средства при печалби или връщане на залога Ви при неуспех.

2. Промоция

Промоциите също са налични както при регистрация, така и при депозит или пък при залог на определен пазар с завишени коефициенти. Основаната разлика от бонус кода е, че от вас не се изисква въвеждането на каквото и да е било, а автоматично системата на букмейкъра ще зачете участието Ви в определения бонус.

3. Оферта

Това е всичко, което се предоставя на лоялните клиенти след като те вече имат акаунт в определения букмейкър. Чрез офертите се запазва интереса на клиента за игра на определени пазари или събития, където ще получи бонус средства, ако залага.

Напоследък повечето букмейкъри правят оферта за някое топ спортно събитие за което Ви се предоставя шанс да залагате или на промоционални коефициенти, да Ви бъде върнат залога под формата на безплатен ако не спечелите или да получите голям процент добавен към вашата печалба, ако се справите успешно със залог на определен от букмейкъра пазар.

Сайтове за Залози Бонуси

При откриване на сметка

Начален Бонус Спорт 50% до 200 лв. от WinBet – това е най-новата българска компания на онлайн пазара като за да привлекат клиенти от букмейкъра са решили да предоставят до 200 лева бонус за всеки открил сметка при тях.

Задължително трябва да сте нов играч и да нямате предишен акаунт като това оозначава, че ще трябва да си направите регистрация в WinBet, за да е наличен бонусът. Стойността на бонуса е 50% от вкараните от вас средства и за да вземете всички 200 лева трябва да вкарате 400 лева, които вече съответно с правилата и условията да разиграете колкото е необходимо преди да извършвате тегления от сметката си.

Първоначалният бонус в УинБет е от вида, който е достъпен с бонус код и трябва да се въведе в определеното за тази цел поле при регистрация. Самият промо код е: SPORT200. Условията за превъртане на бонуса за нови клиенти в WinBet са малко по-високи и общите пари трябва да се разиграят шест пъти. Почти всички бонуси в УинБет изискват въвеждането на бонус код. Ако Ви интересуват подробности за новия български букмейкър то прочетете нашето ревю на WinBet.

50% Бонус до 200 лв. за Спорт от WINBET
Начален бонус до 100 лв. от Efbet – След като си отворите нова сметка в Ефбет ще имате възможност при осъществаването на вашия депозит да вземете 100 лева бонус от Efbet.

От компанията могат да бъдат определени като „най-стиснати“ в това отношение, защото бонусът е 25% от стойността на депозита и това означава, че за 100 лв. допълнителни средства вие вкарвате 400 лв. Бонусът ще бъде безплатен залог и с него ще може само да прогнозите спортни събития.

Условието за превъртане обаче е по-ниско в сравнение с WinBet като от вас се изисква 3 пъти общата сума разиграна. Имате 30 дни да го направите на залози с коефициент равен или по-голям от 1.50. Ако искате да научите още неща като всички налични бонуси в Efbet и за най-големият български букмейкър прочетете нашето ревю на Efbet.

Вземи 100 Лева Бонус от Efbet
Бонус депозит до 100 лв. от Bet365 – това е може би оригиналната оферта към която всички останали букмейкъри се приспособиха и предлагат под малко по-различна форма на своите нови клиенти. Тя е и най-привлекателна като съотношение депозит – бонус, защото колкото пари вкарате, точно толкова ще получите от Бет365.

Минимумът чрез който се класирате за първоначалната промоция на Бет365 е при депозит от 10 лв., които веднага ще станат 20 лв., а най-добре да вземете 100% на 100 лв., които да станат 200 лв. нали?

След като получиха лиценз Bet365 изискаха от всички играчи да си направят нова регистрация в Бет365 и могат да се възползват от тази оферта, но ако сте се регнали след официалното лицензиране на букмейкъра на българския пазар и сега отворите нова сметка заради бонуса, то той ще Ви бъде отнет. Бонусът се активира чрез бонус код, който всеки клиент получава на своя имейл адрес и трябва да въведе в необходимото за това меню в сайта, което е обяснено подробно на полученото от вас писмо както и в нашето ревю на Bet365 като там може да прочетете повече и за останалите предлагани бонуси в bet365.

Вземи 100 Лева Бонус от Bet365
Начален бонус €100 в Betfair Спорт – това е бонусът за спортния раздел в сайта на Betfair.

За да получите този бонус още при направата на вашата регистрация в Betfair трябва да въведете бонус код: ZSKACB. След това при извършения от вас първи депозит ще получи бонус 50% до 100 евро като простите сметки показват, че се изисква от вас депозит от 200 евро, за да вземете максимума от €100.

Бонусът е наличен като безплатни залози, които ще трябва да направите на събития с коефициент равен или по-голям от 1.60. Ще имате 30 дни като също така трябва да отбележим, че вашият депозит, който ще се смята за бонуса не трябва да бъде извършван в никакъв случай от онлайн портфейл като Neteller и Skrill, защото няма да получите нищо допълнително. Тук превъртането е стандартно като общата сума в евро, която се получи в акаунта трябва да бъде уредена чрез залози 3 пъти. Повече информация може да намерите в ревюто на Betfair с подробно описание на правилата и условията на всички бонуси в Betfair.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair
Начален бонус 20 евро в Betfair Спортна Борса – този бонус е наличен до 7 дни след отварянето на вашата сметка в борсата като за да го получите трябва да заложите поне 20 евро на избрано от вас събитие. Задължително това трябва да е първият Ви залог, защото в противен случай отпадате за този бонус. Цялата схема е при залог от €20 ако е успешен Вие си получавате вашите печалби и залога обратно, а ако сгрешите ще Ви бъде възстановена именно сумата от 20 евро, която ще бъде налична за залози отново. Като в Betfair Спорт, тук също не трябва първия Ви депозит да е осъществен чрез Скрил или Нетелър.

Вземи €20 Начален Бонус за Betfair Спортна Борса

Бонус за първи депозит в букмейкъра Palms Bet ви дава право да вземете 100 лева допълнително за спортни залагания, като стойността му  200% спрямо вкараната от вас сума. Ексклузивната оферта ще ви увеличи сметката за залагане с 200%, като така ще може да вкарате 50 лева и да получите максималната сума на бонуса от 100 лева. Промоционалната оферта за нови клиенти в спортния букмейкър е една от най-щедрите от българските хазартни оператори, тъй като рядко ще видите толкова голям процент бонус за първия депозит.

Любителите на казино игри също получават бонус в Палмс Бет. Промоцията е 100% до 100 лева. Вашият бонус за първия депозит ще бъде само за слот игри, като преди да депозирате трябва да приемете офертата. Това важи и ако искате да използвате бонуса за спортни залози. Всички промоционални оферти в букмейкъра вървят с определени условия за разиграване, които е нужно да спазите. Така ще имате пълното право след успешно разиграване на бонуса да може да изтеглите печалбите си. Представете си, че с вашия бонус реализирате голяма печалба – над 1000 лева или повече, това ще бъде изключително преживяване за вас.

PalmsBet предлага и много други бонуси за регистрирани играчи. От една от промоциите на букмейкъра може да вземете 10 лева безплатен залог всеки ден. За тази промоция е нужно да депозирате поне 50 лева в сметката си, след което ще имате правото на безплатен залог за спорт на стойност 10 лева. Промоцията отново се приема преди депозит във вашия профил в Palms bet и може да очаквате тя да се активира веднага, след като захраните сметката си.

За клиенти на Букмейкърите

Бонус за презареждане на сметка – Топ лицензираните букмейкъри за български играчи, които предлагат този вид бонус са WinBet, Efbet и Betfair.

От УинБет предлагат всяка седмица 25% до 100 лв. презареждане за Спорт като за да се възползвате от офертата тряба да въведете бонус код: SR100 при депозирането на средства и 50% до 300 лв. презареждане за Казино, който е достъпен с промо код: CR300

25% Бонус Презареждане до 100 лв. за Спорт от WINBET
В Ефбет нещата са малко по-специфични. За да получите бонус презареждане Вие трябва да получите покана от букмейкъра на имейла си или телефона. Хубавото при тях е обаче, че бонусът е 100% и може да бъде взиман дори по-често от веднъж седмично, ако сте лоялен и активен клиент в сайта. Максималната сума за презареждане чрез покана от Efbet е 100% до 100 лв., но като се има предвид че може да се взима много често определено е най-атрактивната.

Линк за Efbet
От Бетфеър са най-скромни относно бонус презареждане като предлагат всеки Понеделник €5 Бонус, който се получава автоматично от системата на букмейкъра в рамките на работния ден, ако предишната седмица имате заложени поне €25 на фишове с най-малко 4 футболни мача. Няма ограничения цялата сума да е заложена в един ден или на един фиш като се сборува всеки ваш множествен залог от предходната седмица, който отговаря на условията.

Линк за Betfair
Бонус за VIP и лоялни клиентиБет365 е образцов пример за букмейкър, който дава бонуси на своите лоялни клиенти. В зависимост от вашата активност вие много често ще получавате на имейла си оферти, които ще може да активирате чрез въвеждането на бонус код и ще Ви носят или парични средства, които ще може да залагате или просто ще удвоят вашия следващ депозит до определена сума пари като най-често това е 100 лв.

Линк за Bet365
Efbet пък изобщо не си играят и са създали VIP клуб. Ако залагате редовно и сте коректни вие съвсем скоро ще получите покана да станете част от вип клиентите на Ефбет, които получават привилигировано отношение във всеки един аспект като започнем от специални бонуси до най-бързо обработване на тегления и помощ от най-опитните служители на букмейкъра, които да могат да отговорят на всеки един въпрос който може да имате.

Линк за Efbet

Кой бонус или промоция е най-добра за мен?

След като Ви предоставихме цялата необходима информация за бонусите, ако сте я прочели внимателно вие вече можете сами да прецените от какво искате да се възползвате и от кое не според вашите нужди и предпочитания. Със сигурност при регистрация във всеки един букмейкър е най-добре да се възползвате от тяхната оферта за нови клиенти, защото е достъпна един единствен път и няма нужда да пропуснете да получите повече пари за залози.

Относно останалите налични промоции всеки може да прецени според пазарите на които залага и офертите, които предлага букмейкъра кога и от коя промоция да се възползва, защото всяка една от тях все пак има условия и най-често те включват определено разиграване на пари, което означава че няма да имате възможност да извършвате тегления през този период, което за много играчи не е никак приятно.

Какви бонуси мога да получа, ако залагам от Смартфон или Таблет?

Вече настъпи времето в което трафика в интернет е по-голям от мобилните телефони отколкото от компютрите и лаптопите. Като при всеки успешен бизнес хазартният трябва да се приспособи към тази тенденция като предлага все по-широка гама промоции, които да са налични за клиенти използващи мобилния си телефон за залагане.

Видео Ревю за Бонусите в Онлайн Букмейкърите

Сайтове за Залагания Бонуси

Няма по-добро нещо от бонусите като стане дума за залагане. В много случаи те ни спасяват от пълен фалит като ни бъде върнат част от залога или ни позволят да спечелим много повече пари като се възползваме от бонус, който дава допълнитени средства върху печалбата. А усещането да получиш допълнителни средства при презареждането на своята сметка също не е за подценяване.

Промоциите показват самото отношение на букмейкърите към техните клиенти като им показват, че има значение дали са лоялни и колко често играят чрез създаването на специални бонуси за лоялни и VIP клиенти. Ако имате допълните въпроси, свързани с бонусите или нещо друго, ние с радост ще се опитаме да помогнем и да Ви разясним като всичко, което трябва да направите е да ни пишете на формата за контакт или на имейл: support@ultrasbet.bg

Rank
Сайт
Bonus
Rating
Visit
Back to top button