Вземете €25 на Тенис Комбинации в Betfair

Какво трябва да направя, за да се възползвам от промоцията на Betfair за тенис?

1. Трябва да реализирате множествен залог, който съдържа най-малко 4 тенис двубоя като предвиждането Ви трябва да е за краен победител в срещата.

2. Ще получите бонус до 25 евро, ако сгрешите една от прогнозите във вашия фиш.

3. Промоцията важи за абсолютно всяка една тенис среща, която е достъпна за залагане в сайта на Betfair в неговия раздел „Спорт„.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Какво още трябва да знам за бонуса тенис комбинации?

1. Може да се възползвате от тенис бонуса само един акаунт и то ако сте български гражданин, който е направил своята регистрация на наша територия.

2. Всеки един тенис двубой от всеки един турнир e на разположение независимо дали срещата е сингъл или двойки.

3. Изберете си поне 4 двубоя и заложете на всяка една от тях за краен изход. Ако допуснете само една грешка, Betfair ще Ви върнат средствата, които сте използвали за вашия залог като максимумът, който могат да Ви възстановят е €25.

4. Всяка една избрана от вас тенис среща като краен изход трябва да е с поне 1.20 коефициент.

5. За съжаление ако сред избраните от вас двубои някой не завърши или изобщо не започне, то този фиш няма да се зачита за бонуса тенис комбинации.

6. Не може да залагате на срещи, които вече са започнали използвайки секцията „На Живо“ в сайта на Бетфеър.

7. Не се бъркайте да направите този ваш залог в спортната борса, защото няма да бъде зачетен за промоцията.

8. Всяка една избрана от вас тенис среща във вашия фиш трябва да е горе-долу в същия часови пояс с другите, защото всички те трябва да бъдат приключили в рамките на 24 часа.

9. Не трябва да затваряте вашия залог и също така не трябва да залагате СРЕЩУ в спортната борса на някоя от вашите срещи.

10. Ако всичко протече според условията и правилата, и успеете да си спечелите бонус, то той ще Ви бъде активиран в акаунта максимум за половин ден. След като го получите ще имате 2 дни да го заложите на избрани спортни събития в Betfair Спорт.

11. Ако имате активен някакъв бонус и го заложите като спазвате описаните по-горе правила няма да Ви бъде изплатена печалба, защото не може да печелите бонуси със залози на бонус средства.

Бонусът тенис комбинации е чудесен за всички почитатели на тенис залозите, защото всички знаем колко често само една среща ни дели от голяма печалба, а в този случай поне няма да загубите заложените от вас средства, които Betfair ще Ви възстановят.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Back to top button