Вземете €5 Бонус Спорт Презареждане в Betfair

Как да получа Бонус Спорт Презареждане в Betfair?

1. Трябва да направите множествен залог, който да съдържа най-малко 4 футболни срещи в секция „Спорт“ в сайта на Бетфеър.

2. Ще получите 5 евро бонус презареждане в Понеделник!

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Какво още трябва да знам за спортния Бонус Презареждане?

1. Ще трябва да заложите 25 евро на поне четири футболни двубоя като няма ограничения за пазара на който да залагате.

2. Всеки Понеделник всеки един клиент на Betfair, който е изпълнил условията на офертата ще получи €5 в своя акаунт бонус.

Не е нужно да заложите цялата сума от €25 на един единствен фиш като може да го направите също на няколко пъти в рамките на седмицата.

Даваме пример:

Във Вторник залагате €18 на 4 футболни мача без значение от турнир или първенство.

В Петък залагате €7 на 6 футболни срещи по ваш избор.

Общите средства, които сте заложили през тези дни е €25 и така вие в Понеделник ще получите €5 бонус.

Основни правила за Бонус Презареждане Спорт от Betfair:

1. Трябва да сте си отворили акаунта от територията на България и това да е вашата единствена сметка в букмейкъра.

2. Коефициентът също има значение като всеки мач трябва да е с коефициент 1.50 или по-голям.

3. Максимумът от този бонус който може да вземете в рамките на една седмица е €5. Промоцията се добавя във вашата сметка всеки Понеделник като се взимат предвид вашите спортни залози през изминалата седмица. Имате 48 часа да използвате вашия бонус след като той бъде добавен във вашия акаунт.

4. Няма ограничения за пазара на вашия залог, нито дали е турнирен двубой, за първенство или дори приятелски стига да е с поне 1.50 коефициент.

5. Нямате право да залагате чрез раздела „На живо„. Вашите залози трябва да бъдат завършени преди да са стартирали мачовете.

6. €25 е минимумът, който Ви е необходим като залози според гореспоменатите условия, за да Ви бъде изплатен €5 бонус в Понеделник. Спокойно може да си залагате и много по-големи суми ако това е вашето желание.

7. Забравете за функцията Кеш Аут, ако искате да се класирате за този бонус. Също така не контрирайте в „Спортна борса“ нито една от заложените от вас срещи в секция „Спорт„.

8. Не може да залагате с бонус пари или Acca Edge.

9. Ако във вашия фиш имате мач, който поради някаква причина се отлага или отменя, то този мач няма да се счита към общия брой в множествения залог.

Даваме пример: Залагате на 6 мача и един от тях бива отменен. Остават Ви 5, които са напълно достатъчни, за да може вашия фиш да бъде успешен за отчитане на Бонус Презареждане.

Залагате на 4 мача и 1 се отлага. В този случай за съжаление няма да сте изпълнили условията с този ваш фиш, защото ще имате под необходимия минимум срещи, който е четири.

10. Ако не заложите получения си бонус на „Спорт“ в Бетфеър в рамките на два дни той ще Ви бъде отнет от системата на букмейкъра.

€5 Бонус Спорт Презареждане е чудесен начин да получите допълнителни средства за залагане подарък, ако сте почитател на множествените залози на футболни мачове в букмейкъра Betfair.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Back to top button