Betfair Регистрация – Отваряне на Нова Сметка в Бетфеър

В класацията на топ букмейкърите в света Betfair попада в челните позиции, а щом става въпрос за сайтове за спортни залагания в България, то Бетфеър е в Топ 3, тъй като в нашата страна онлайн букмейкърите са ограничени.

Betfair е сред водещите компании в хазартната индустрия и ако обичате да залагате на спорт, то вие трябва да имате Бетфеър регистрация. Регистрацията в Betfair се прави много бързо – може би ще ви отнеме около пет минути, а ако попълвате бавно и внимателно данните, то за десет минути със сигурност ще си направите сметка.

Линк за Betfair

Какво може да правите след Betfair регистрация?

Когато се регистрирате в този букмейкър, вие имате пълен достъп до едни от най-високите коефициенти на футболни срещи. Всеки играч в Бетфеър може да залага на специални оферти най-вече на английски футбол, а също така да се възползва и от разнообразните залози на спорт и конни надбягвания.

В следващите редове ви представяме подробна информация за регистрацията в Бетфеър

Как да започнете – За начало на регистрацията заредете сайта https://www.betfair.com/ или влезте в него чрез линк от нашия уебсайт. Щом вече сте в сайта на Бетфеър, погледнете горе вдясно на екрана – там ще видите бутона „Отвори сметка„. Цъкнете веднъж върху него.

Какво предстои?

След като кликнете на бутона за отваряне на сметка, изчакайте да се зареди нов прозорец. В него вие ще видите формуляр за Стъпка 1: Регистрация. След това предстои Стъпка 2: Депозит, но вие може и да депозирате по-късно.

При регистрация в Бетфеър има няколко съществени неща – трябва да въведете данни за вас и за вашата сметка. В лявата колона на формуляра се изисква попълването на Вашите лични данни. В първото поле трябва да напишете своето Име, а по-отдолу Фамилия, Рожденна дата, Държава, Адрес по лична карта, Селище, Пощенски код, Мобилен номер и Националност. Личните данни завършат с попълване на вашето ЕГН. Всичко трябва да бъде въведено много коректно. Недопустимо е да допускате грешки при регистрацията си в Бетфеър, защото след това няма да може да теглите и по този начин залаганията Ви няма да имат никакъв смисъл. Затова не бързайте при регистрация и прочетете два-три пъти попълнените от вас лични данни.

След като попълните личните си данни, може да преминете към информацията за Вашата Betfair сметка. За сметката си в букмейкъра трябва да предоставите и-мейл, да си изберете парола, да посочите един от скритите въпроси и да напишете отговор на въпроса. Също така може да промените вашата валута на игра като по принцип в Бетфеър се залага в евро. На по-късна дата вие не може да промените валутата, така че тя остава такава, каквато сте я избрали при регистрация. Не мисля обаче, че това е толкова важно. Тук трябва да обърнете внимание на и-мейл и парола, с които ще влизате в сайта и ще имате достъп до вашата Бетфеър сметка след регистрация.

Видео Ревю как да си направите регистрация в Бетфеър

Когато сте попълнили всично, най-долу под данните за сметката ви ще видите бутона Регистрация. Кликнете върху него, за да завършите регистрацията си и да се присъедините към Betfair. Всеки нов клиент преди регистрация може да се възползва от атрактивните промоции на Бетфеър, които са свързани с увеличени коефициенти за дадени събития.

Възможно е само веднъж да получите такава оферта и когато се регистрирате, вие може да я заложите. Това е страхотен начален бонус, който Betfair предлага при регистрация като няма значение дали си отваряте нова сметка от десктоп устройство или посредством Betfair Mobile. В този сайт за спортни залагания може да се радвате на още много бонуси, с които ще се запознаете с течение на вашата игра.

Линк за Betfair

Back to top button