Betfair Кеш Аут – Функцията Затвори Залог

Букмейкърът Бетфеър е много добре известен в България. Betfair е сред водещите сайтове за залози, официален партньор на Арсенал и Барселона, предоставя своите хазартни услуги по всички точки на планетата и е сред най-надеждните букмейкъри. Betfair има изключително добра репутация – нарежда се сред най-честните сайтове за онлайн залагания на футбол, тенис, волейбол и други спортове.

Бетфеър дава възможност на своите играчи да използват функцията Cash Out за спортни залагания – затваряне на залог. Кеш-аутът на Бетфеър е сред най-добрите в хазартната индустрия. Освен това Бетфеър има допълнителната опция Кеш Аут+, която дава възможност за частично затваряне на залога. Вие може да използвате Кеш аут както от своя компютър, така и чрез мобилната версия на Betfair. Функцията е лесно достъпна и опцията Затвори залог е видима под вашите селекции в залозите ви.

Линк за Betfair

На кои пазари може да използвате Кеш Аут?

Вие може да затворите вашия залог на множество различни пазари, които Бетфеър предлага. Най-доброто тук е, че вие може да видите дали за даден пазар ще се предлага функцията да затворите залозите си като естествено първо трябва да си отворите нова сметка в Betfair ако все още не сте клиент на британския букмейкър.

Когато разглеждате пазарите на дадено спортно събитие, то до тях ще видите иконка жълто квадратче. В Betfair функцията Кеш аут може да бъде използвана преди началото на събитието и след неговото стартиране. Щом сте видели тази иконка за опцията Cash Out, вие може да я използвате по всяко време.

Най-големите предимства на спирането на залога в Бетфеър:

Като основно предимство на Betfair Кеш Аут може да изтъкнем, че благодарение на тази функция може да се застраховате и да спечелите определена сума, дори залогът ви да не е печеливш в крайна сметка. Също така ако виждате, че залогът ви не върви добре и няма шанс за печалба, то може да го затворите и все пак да спасите малка сума от парите, които сте заложили. Също може да вземете почти цялата си печалба предварително, без да чакате до края на събитието, ако изцяло то се развива във ваша полза.

Например представете си, че сте заложили знак 1 на двубоя Арсенал – Челси и резултатът е 2:0 в 75-ата минута. В този момент със сигурност ще може да затворите на сума, която е много близка до цялата печалба. В последните 15 минути обаче не е изключено силен отбор като Челси да вкара два гола и да изравни резултата, а ако не сте затворили залога си, то ще загубите в този случай. В спорта сме виждали какви ли не обрати, така че е много по-добре, ако имате опция Бетфеър Кеш Аут.

Betfair ви предлага невероятна възможност с Кеш аут, който е изключително лесен за използване. Това е голямо предимство за залагащите и те могат да контролират залозите си и следователно да печелят повече.

Има ли недостатъци Betfair Cash Out?

Единственият недостатък на Кеш Аута в Бетфеър, е, че самото спиране на залога изисква малко повече време от използването на функцията в други сайтове. От Betfair са направили така, че при затваряне на залога си, вие трябва да изчакате поне 6-7 секунди. Понякога това е фатално, ако в мача падне гол и резултатът се промени и това не е във ваша полза. Например с няколко секунди други компании предлагат по-бърз кеш аут, но тази неприятна разлика е повече до голям малшанс.

Betfair Cash Out бонус при първото използване на функцията

Бетфеър има специална оферта за първия ви досег до опцията за затваряне на залога. Офертата се състои в това, че вие може да получите 100% бонус при дебютното си използване на опцията Betfair Cash Out. Трябва да ви информираме, че тази оферта важи за залози от поне 3 събития, а бонусът, който получавате под формата на безплатни залози, трябва да бъде използван през следващите 48 часа като повече информация може да прочетете в нашата публикация за всички Betfair бонуси.

Бонусът, който получавате при Betfair Cash Out, е чистата ви печалба от вашата сума на затваряне. Например направили сте залог с 10 евро за 40 евро на 3 събития. Бетфеър ви предлага затваряне на залог от 30 евро и вие решавате да го приемете. В такъв случай чистата ви печалба е 20 евро и точно толкова е бонусът, който ще получите.

Възможен ли е Кеш Аут от мобилното приложение?

В случай, че сте навън и събитията във вашите залози са започнали, то може да използвате Кеш-аутът на Бетфеър и от мобилното устройство. Няма ограничения до кеш аут опцията на компанията при използване на мобилни телефони. Трябва да влезете във вашия профил и отново да отидете в секцията със залозите. По-долу под всеки залог ще видите опцията за Кеш Аут и каква сума се предлага в момента. Така може да изчакате най-добрата оферта за Затвори залог и в движение да затворите вашите залози. На някои играчи дори им е по-удобно да следят залозите си от мобилното устройство и предпочитат така да влизат в Бетфеър, вместо през настолния компютър.

Въпроси, които възникват относно кеш аут функцията на Betfair:

Защо Бетфеър са вмъкнали Cash Out в своя сайт?

Основната цел на компанията е да е конкурентно способна на останалите водещи букмейкъри. Точно затова в техния сайт е нужно да има опцията Кеш-аут, тъй като тя е много популярна и помага на потребителите. Cash Out дава допълнителни възможности на играчите и разнообразява спортните залози. Никога Бетфеър няма да премахнат кеш-аут опцията, тъй като това е чудесно нововъведение, което се харесва на играчите.

Защо не мога да затворя залога си, въпреки че на селекцията имаше иконка за Кеш Аут опцията?

Това се случва винаги, когато има блокирани коефициенти за срещата. След като пазарите отново са активни, вие ще може да затворите залога си. Когато на дадено събитие стане някаква промяна, то коефициентите се блокират. Например при червен картон във футболен мач, при сет бол в тениса, при гейм бол във волейбола и т.н. В такива ситуации се изчаква няколко секунди, защото това е много важен момент за развитието на двубоя. Не трябва това да ви притеснява, тъй като след секунди кеш-аутът ще бъде наличен и може да прекратите своя залог, щом сумата ви устройва.

Има ли най-правилен момент, в който да използвам Кеш Аут?

Това е въпрос, на който всеки клиент има различно виждане. За някои играчи най-правилният момент може да е, когато те са на малка печалба от залога. Други пък ще искат да чакат до края на събитието. Някои играчи пък ще решат, че е правилно да затворят своя залог в случай, че събитието не се развива добре за тях. Така ще сведат загубите си до минимум. Всеки играч на Бетфеър сам определя кога да използва своя кеш аут и по негова преценка това е най-правилният момент.

Какви са предимствата на частично затваряне?

При частично затваряне вие може да изтеглите част от вашия залог и все пак да останете в играта. Понякога пък когато сте заложили по-голяма сума, но резултатът не се развива във ваша полза, вие може да затворите залога си частично – да върнете известна сума в сметката си, но все пак да оставите част от залога си, ако вярвате, че има шанс той да е печеливш и така в крайна сметка все пак да сте на малка печалба след края на събитието.

Видео Ревю на Betfair Cash Out

Заключение и оценка за Betfair Cash Out

Когато използвате Betfair кеш аут за първи път и получите своя бонус, вие ще разберете колко удобна е тази функция и какви големи предимства има. Най-вече ще сте доволни от опцията в случай, че затворите вашия залог на голяма печалба, а след крайния резултат той е губещ. Това е най-голямото предимство на Кеш-аут опцията. Иначе в сайта на Бетфеър Кеш аут функцията е изпипана перфектно. Тя се предлага за почти всички спортове и на много селекции. Освен това има и възможността за частично затваряне, което е последното нововъведение във функцията Betfair Cash Out. Оценката ни за Бетфеър Затвори залог няма как да не е отлична, тъй като тази опция е само от полза на играчите и те наистина печелят единствено от това букмейкъра, в който играят, да предлага Cash Out на залозите си.

Линк за Betfair

Back to top button