Betfair Бонуси, Промоции & Оферти 2022

Един от първите лицензирани букмейкъри в нашата страна е Betfair. Той е уникален, защото освен стандартен букмейкър, където могат да се намерят многобройни събития за залагане, всеки един клиент на компанията може да реши да използва тяхната Спортна Броса, където играчите играят един срещу друг в следствие на което коефициентите са най-високи, а от Бетфеър прибират минимален процент комисионна заради платформата, която предоставят на потребителите.

Освен богатата гама от възможности с които разполага всеки един клиент на Betfair, бонусите също са на много голям почит. С тяхна помощ всеки играч ще реализира възможно най-голяма печалба, която не би била възможна без тяхната помощ или ще си възвърне определени суми от губещи залози и така ще има втори шанс да спечели. На всеки един от най-популярните спортове е обърнато специално внимание като се предлагат промоции при залози на него.

Най-важното, което имат предвид от екипа на компанията при съставянето на бонусите е да правят своите клиенти щастливи заради факта, че са избрали да залагат именно при тях. Вече написахме безпристрастно ревю за Betfair, където може да видите всичките силни и някои слаби черти на хазартната компания като тук ще говорим само и единствено за бонуси, промоции и оферти, които се предлагат както на лоялните клиенти, така и на бъдещите такива при самото отваряне на сметка.

100% Бонус до €100

Това е най-новото предложение на букмейкъра като преди това също се предлагаха до 100 евро бонус на всеки клиенти, но процента върху стойността на депозита беше само 50% и за да се вземе максимума бонус се изискваше депозит от 200 евро, а не както е сега случая, колкото вкараш толкова да получиш. Първоначалния бонус в Бетфеър може да бъде изискан задължително като се въведе промо код. Това трябва да се случи още при отварянето на вашата сметка в съответното за целта поле като най-важното, което трябва да знаете е бонус кода, който е ZSKACI

След завършване на процедурата по регистриране в букмейкъра и сте въведи кода, който Ви казахме, вие имате право да получите 100% бонус до 100 евро на първия депозит, който Ви предстои да направите. Най-малката сума с която може да си тръгнете с бонус е от 5 евро, но най-добрият вариант би бил да успеете да съберете сумата от 100 евро и тогава съответно да си отворите акаунт в Бетфеър и да ги удвоите, защото тази оферта може да се ползва само един път за всеки един уникален потребител и ще е хубаво да се възползвате максимално, нали?

Ако всичко до тук е направено както трябва в което нямаме никакви съмнения и разполагате с бонус средства във вашата сметка е нужно да Ви запознаем с условията, които ще трябва да се изпълнят преди да отключите вашите пари, които в момента са под формата на безплатен залог:

1. Преди всичко трябва да знаете, че вкараните от вас средства трябва да са посредством дебитна или кредитна карта, за да се класирате за използване на бонуса. Депозирането от Скрил и Нетелър е позволено, но не и когато ще Ви бъде даван бонус.

2. Вашият бонус ще стане активен в акаунта като безплатен залог.

3. Както предполагам знаете при получаването на всеки един паричен бонус вашата сметката се заключва докато не се изпълнят необходимите условия свързани с определения бонус.

4. Необходимата сума на уредени залози ще трябва да бъде 3 пъти общата сума съставена съответно от промоцията и депозита, за да се отключат средствата.

5. Условието за минимален коеф. също е стандартно и това е не по-малък от 1.50.

6. Този бонус е специално за секцията „Спорт“ и не може да бъде използват за „Спортна борса“.

7. Има си и стандартни пазари, които не могат да бъдат играни с почти всички видове бонуси и това са азиатските пазари, четно/нечетно и при равен залогът да бъде възстановен.

8. Не може да повтаряте залога си на едно и също спортно събитие независимо дали е абсолютно същото като първоначалното като пазар. Само първоначалният залог ще бъде отчет за разиграването на промоцията.

9. Друга много популярна функция която всеки голям букмейкър предлага Кеш Аут не трябва да бъде използвана при игра с бонус.

10. За ваше още по-голямо улеснение когато започнете да играете от безпланите залози Кеш Аут изобщо няма да бъде на разположение.

11. Това не е безкраен процес и след вкараната сума в акаунта Ви и получаването на съответния бонус ще трябва да започнете да залагата, защото имате 30 дни за изпълнението на офертата.

Даваме пример за разиграване на бонуса:

Имате възможност да депозирате €75 и това е автоматично означава, че при използване на бонус код ZSKACI при регистрация вие получавате още толкова като безплатни залози. Така общата сума за залози във вашия акаунт става €150, които трябва да разиграете 3 пъти тяхната стойност, което съответно е €450 уредени залози преди да разполагате с отключени средства във вашата сметка, които да залагате на коефициенти и пазари по ваш избор или евентуално да поискате изтягляне на пари.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Залог €20 Бонус €20

Това е друга оферта за секция „Спорт“ която е налична само пред новите клиенти на Бетфеър. За съжаление на този етап нито един потребител на компанията не може да се възползва от повече от 1 оферта при регистрация и за това ще трябва да избирате между 100% Бонус до €100 и Залог €20 Бонус €20. Както другият бонус при отваряне на сметка и при този трябва да се въведе бонус код който е: ZSKACC

Както си личи по името му няма значение на каква стойност е вашият първи депозит в акаунта Ви в Бетфеър. Просто първият залог, който направите на спортно събитие трябва да е 20 евро и независимо дали той е печеливш или губещ, вие получавате още толкова като безплатен залог. Сега ще Ви запознаем и с правилата и условията на този бонус, за да можете да прецените кой би бил по-добър за вас след като вече ще имате цялата необходима информация:

1. Първият ви залог, който ще Ви класира за бонуса трябва да бъде на коеф. 1.20 или съответно по-голям, а сумата на залога не по-малка от 20 евро.

2. След като направите вашия първи залог по този начин вие веднага активирате вашия бонус €20 безплатен залог без значение дали в крайна сметка първото Ви залагане в сайта на букмейкъра ще бъде сполучливо или не.

3. И тук има правила за превъртане, но те са на пръв поглед доста по-лесни, защото от вас се изисква да разиграете само получения бонус от €20 три пъти, което ще рече, че при €60 уредени залози вие вече сте в пълен контрол над средствата в сметката си.

4. При изпълняване на превъртането на вашия бонус трябва да избирате двубои с поне 1.60 коеф. като не Ви се забраваняват множествените залози, но включвайте поне 1 събитие с необходимия коефициент.

5. Забравете за функцията „Cash out“ щом получите бонус, който изисква превъртане.

6. Също така забравете за азиатските залози, равенство няма залог и четно/нечетно при активна промоция във вашия акаунт.

7. Не може да залагате повече от 1 път на дадена спортна среща без значение сумата и пазара.

8. Пак напомняме, че това е оферта за нови клиенти за раздел „Спорт“ на Бетфеър и разделът „Спортна борса“ няма нищо общо с промоцията.

9. Времето в което трябва да изпълните всичко е еднакво като на другия първоначален бонус – в рамките на 30 календарни дни.

10. И бонус Залог €20 Бонус €20 не е наличен за клиентите извършили депозит чрез някой онлайн портфейл като в случая това са Neteller и Skrill.

Заложи €20 и Вземи €20 Начален Бонус за Betfair Спорт

Специални Оферти за Нови Клиенти с Увеличен Коефициент

От Betfair поне веднъж седмично предлагат увеличен коефициент за победа на някой отбор в топ двубой, който ще бъде изплатен на многократно по-голям коефициент, ако се регистрирате специално заради тази промоция.

Даваме пример: максималният залог при откриване на нова сметка при този вид промоция е €5, но например най-скорошната оферта при нормален коефициент 2.00 за победа на Реал Мадрид над Манчестър Юнайтед за Супер Купата на Европа, ако се възползвате от офертата и заложите на Реал и те спечелят, печалбата ще Ви бъде изплатена на 12.00 коефициент! Яко нали?

Както споменахме, това са уникални оферти за нови клиенти, които важат при регистрация в Betfair чрез специален линк като на нашия сайт редовно ще може да намирате най-актуалната оферта с увеличен коефициент за победител.

€5 Бонус Спорт Презареждане

Това е вече промоция, която може да се използва от абсолютно всички клиенти на компанията, които правят спортни залози. Както се вижда от името тя е активна за раздела „Спорт“ и при изпълнение на някои условия може да получите 5 евро бонус. Тази оферта се добавя автоматично и не изисква въвеждането от ваша страна на бонус код. Основното задължение, което имате, за да получите парите е да направите множествен залог от поне 4 футболни срещи за сумата от поне 25 евро в рамките на седмицата.

Така през новата седмица точно в Понеделник ще получите €5, които ще са под формата на безплатен залог. Бонусът може да бъде печелен ежеседмично като още нещо, което трябва да споменем е, че €25 могат да бъдат сбора като уредени залози от няколко фиша, които съдържат минимум 4 футболни селекции в рамките на една седмица и пак се класирате за €5 бонус презареждане. Сега ще Ви запознаем подробно и с условията на тази оферта:

1. Залозите, които отговарят на условията за брой мачове като суми ще бъдат зачитани от Понеделник до Неделя включително. Има една специфична подробност, че се има предвид британското време, което изостава с 2 часа от българското и де факто по българско време срокът за отчитане е следният: 02:00 в Понеделник до 01:59 пак в Понеделник.

2. Множественият фиш задължително трябва да съдържа 4 мача и нагоре като всеки един от тях задължително с коеф. поне 1.50.

3. Няма абсолютно никакви огразничения щом стане дума за пазари на които може да залагате и също така от кое първество или турнир е мачът, който сте селектирали.

4. Преди да е прозвучал първият съдийски сигнал вие трябва вече да сте заложили.

5. Не може да се възползвате от ACCA EDGE ако искате залога Ви да бъде отчетен за този бонус като както разбрахте промоцията е за „Спорт“ и вашите залози в „Спортна борса“ нямат нищо общо с тази оферта.

6. Затворен залог чрез функцията „Cash Out“ не се сборува за сумата пари необходими за да получите този бонус.

7. Максимумът, който може да получите като презареждане е 5 евро, но запомнете че това не е изолиран случай, а бонусът е активен всяка седмица.

8. Парите които ще получите ако изпълните всички условия са като безплатен залог, който съответно трябва да заложите в рамките на 2 дни, за да не Ви бъде отнем от системата.

Линк за Betfair

Футболен Акумулатор €50 Права Колонка

В Бетфеър нормалната печалба при залог на повече футболни срещи не е налична, защото от букмейкъра са се погрижили да Ви дадат още пари! Всеки който обича да залага на права колонка чрез бонуса футболен акумулатор ще си печели още до 50 евро към печалбата. Просто множествения Ви залог трябва да бъде от 3 или повече мача като предвидите как ще завърши срещата в редовните 90 минути като последното по-важно изискване е всяка една от селекциите Ви да бъде с поне 1.20 коеф. Така при успех ще получите до €50 допълнителни средства, които се изчисляват върху чистата печалба като след малко ще Ви покажем и таблицата според която се изчислява бонуса като процентно отношение.

1. 50 Евро е максималният бонус на всеки 7 дни за всеки клиент като седмицата се отчита от Понеделник до Неделя по английската часова зона.

2. Не може да залагате на мачове от раздела „На Живо“.

3. Тази оферта е за Betfair Спорт и съответно няма нищо общо със „Спортна борса“, където не важи.

4. Нямате право да използвате функциите „Cash Out“ и „ACCA EDGE“ ако искате допълнителни пари към вашата печалба на залог права колонка.

5. Ако поради някаква причина един от двубоите е отменен, останалите Ви срещи са активни за бонуса, ако броя им остава минимум 3.

6. Ако спечелите този бонус вие ще го получите в Понеделник под формата на безплатен залог, който трябва да изиграете за 2 дни.

7. Съответно безплатните залози могат да се използват само в раздел „Спорт“ в сайта на Бетфеър.

Линк за Betfair

100% Бонус за Първи Cash Out

Всеки клиент на Betfair след регистрация има страхотната възможност да използва още един бонус, който в случая е свързан с функцията „Cash Out“ като това задължително трябва да се случи при първия случай в който решите да я използвате. Този бонус Ви се предоставя без въвеждане на специфичен промо код. Трябва да си изберете 3 спортни селекции, които после ще може да намерите в раздела „На Живо“ и съответно ще имате възможност да ги затворите. Това на практика са 99% от спортните събития в програмата на Betfair за залагане.

От вас се изискват типстърски умения, за да си тръгнете на печалба след използването на тази промоция, защото при използването на „Cash Out“ задължително трябва да имате чиста печалба върху която съответно получавате 100% допълнително като бонус до €25. И тази оферта също не е за „Спортна борса“, а за стандартния букмейкър който предлагат от Бетфеър. Като всички останали бонус средства в този сайт и този е като безплатен залог който е активен в рамките на 48 часа.

€25 на Тенис Комбинации

С тенис промоцията в Бетфеър вие вече печелите дори и при грешка! При направата на залози на най-малко 4 тенис двубоя без значение от кой турнир са или дали са на сингъл или двойки, вие имате възможност ако сгрешите само една селекция от фиша си да си получите заложената сума като безплатен залог. Всяка една от тенис срещите в множествения Ви залог трябва да има коеф. равен или по-голям от 1.20. Пазарът на който трябва да заложите е кой ще бъде победител. Ако изпълните всичко това и допуснете една единствена грешка при избора на победител в тенис мача ще си получите средствата, които сте заложили до максималните възможни 25 евро. Сега ще Ви дадем и подробности за някои други условия към които трябва да се придържате, за да получите тенис бонуса.

1. Отчитането е в рамките на деня и започва точно на обяд английско време.

2. Като при бонуса футболен акумулатор, тук също трябва да сте си направили желаният залог преди някоя от вашите тенис селекции да е стартирала.

3. Може би вече сте го чували хиляди пъти, но при бонусите не важи „Cash Out“ и Betfair „Спортна Борса“ може да го приемете като отделен сайт, където не важат промоциите за Befair „Спорт“.

4. Не може да правите повтарящи се залози и при тенис бонуса.

5. Тъй като както споменахме бонусът се отчита в рамките на 24 часа ще трябва всички тенис двубои в множествения Ви залог да приключат спрямо този срок или на кратко казано: да се играят в един и същи ден.

6. Ако всичко до тук е благополучно и вие не познаете само 1 среща от прогнозираните ще си получите средствата обратно за около 12 часа.

7. Върнатата сума в акаунта Ви ще бъде като безплатен залог и вие трябва да започнете да го играете, защото имате 2 дни да приключите с него.

Подсигури своята комбинация с ACCA EDGE

Това е една специална функция с която разполага за сега единствено Betfair от всички лицензирани букмейкърски компании, която Ви дава възможност при една непозната среща в множествен залог да си получите парите, които сте заложили обратно като цената, която трябва да платите е намаляване на потенциалната максимална печалба между 5% и 10% при правилно познаване на всички срещи. Както споменахме не е задължително използването на Acca Edge и всеки може да реши да я използва в някой фиш, а в друг да я пропусне.

Ако все пак искате да се възползвате от тази възможност просто трябва да отбележите след направата на вашия фиш точно под коефициентите “Приложи ACCA EDGE”. Аз например използвам функцията, когато правя няколко залога на по-високи коефициенти и съм склонен да намаля потенциалната си печалба за сметка на подсигуряване, че ако нещо се обърка само в една от срещите ще си получа залога обратно. Сега ще Ви кажем и други неща, които трябва да знаете за „Acca Edge„:

1. Понякога дори да сте избрали няколко спортни събития може да не се появи полето в което пише „Приложи ACCA EDGE„. Всичко е на база на много различни фактори, които се взимат в предвид от системата в сайта на Бетфеър и се преценява напълно индивидуално за всеки един ваш залог дали да бъде достъпна функцията или не.

2. Както вече споменахме на бързо при положение, че може да използвате „Acca Edge“ във вашия залог и изберете тази опция Ви очаква по-малка печалба, ако прогнозите Ви завършат при пълен успех. При една грешка обаче пък Ви очаква залога обратно в акаунта за сметка на пълен провал.

3. Ако във вашия множествен залог сте попаднали на двубой, който в последствие е отменен или анулиран то ACCA EDGE вече не е активен.

4. Функцията „АCCA EDGE“ е вид бонус и поради тази причина няма как да бъде наличен при игра с бонус средства.

5. Дори да сте приложили Acca Edge вие ще имате право да използвате „Cash Out“ ако прецените.

Линк за Betfair

По-Големи Печалби за Висша Лига и Ла Лига

Премиум коефициенти за аблютно всеки един мач от английското и испанското първенство! Няма никакво съмнение, че Висшата Лига и Примера Дивисион привличат погледите към себе си най-много сравнени с всяко едно останало първенство от целия.

Това логично прави всяка една среща от първенствата изключително залагана и за да се отблагодарят за доверието на своите клиенти от Betfair са решили да предложат най-високите коефициенти за всички пазари именно на тези две първенства, което прави удоволствието от следенето и залагането на английската Висша Лига и испанската Ла Лига още по-голямо!

Price Rush

Новото попълнение в портфолиото на Betfair е под наслова да получиш повече отколкото си очаквал. От букмейкъра ще Ви изплатят печалбата на по-високи коефициенти от тези при които сте заложили. Когато имате възможност да се възползвате от Price Rush ще получите със сигурност по-големи коефициенти на залозите си в „Спорт“ благодарение на другия продукт на Бетфеър – Спортната борса. Там се взимат предвид абсолютно всички коеф. за дадена среща и най-високият автоматично се зачита във вашия фиш като ако това стане факт ще може да узнаете веднага, защото ще бъде отбелязано при залога Ви в реално време.

Как да разбера кои мои залози са с Price Rush?

Няма абсолютно никаква разлика с това да си видите наличните залози, които сте направили по стандартния начин като вече на вашия фиш при получен „Price Rush“ повишението ще бъде видимо моментално.

Кои залози и пазари са налични за Price Rush?

Функцията до този момент е налична за някои пазари на спортовете футбол, тенис, баскетбол, голф и конни състезания като множествените залози на този етап не участват за „Price Rush“. Залог на само една среща от определените спортове може да Ви донесе най-голям коефициент. За разлика от много други бонуси залозите „На Живо“ също получават „Price Rush“.

Ами ако Price Rush ми намали коефициента?

Това не е възможно. Ако в спортната борса няма по-висок коефициент за събитието на което сте заложили вие ще си запазите първоначалния коеф. и в случая най-голям. Другото голямо предимство на тази оферта е, че не Ви ограничава да използвате „Cash Out“, а напротив ако затворите залог с „Price Rush“ вие си получавате печалбата според най-високия коеф. който е станал достъпен благодарение на „Price Rush„.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

20 Евро Начален Бонус за Betfair Спортна Борса

От Бетфеър не пропускат да обърнат специално внимание и на бъдещите си клиенти, които искат да използват продукта „Спортна Борса“. Като всички първоначални бонуси на компанията и този изисква бонус код, който се въвеждане още докато си откривате сметката. Промо кодът, който трябва да напишете в съответното поле е: EXE501

Този бонус ще Ви позволи при грешка на първия ви залог в борсата да си получите средствата от залога отново в сметката. Трябва да играете с поне €20 и ако спечелите сте на печалба, а ако загубите сте на нулата, защото ще си го получите обратно. Това е застраховка, че няма как да останете разочарован при първия си досег с борсата. Трябва да знаете, че задължително това трябва да е вашия откриващ залог и че трябва да се състои в рамките на една седмица след вашата регистрация. Други неща, които ще са Ви полезни да знаете за промоцията са:

1. Нито един бонус в Betfair не е възможно да бъде получен при депозит от Скрил или Нетелър.

2. Нямате право да залагате по-малка сума от 20 евро, ако искате при загуба да си ги възстановите.

3. Ако поради някаква причина първият Ви залог в спортната борса е отменен той няма да бъде включен за бонуса.

4. Ако по едно и също време регистрирате залози ще се отчете този, който системата определи като първи.

5. Ако не познаете и се класирате за този бонус ще си получите парите до 3 дни в акаунта.

Вземи €20 Начален Бонус за Betfair Спортна Борса

Мобилен Бонус за Betfair

И от Бетфеър нямат специален бонус, който да бъде само и единствено за клиентите, които използват своите мобилни устройства за залози в сайта на букмейкъра. Разбира се, наличните бонуси в Betfair могат да бъдат получени без абсолютно никакво значение на предпочитаното от вас устройство от което залагате.

От компанията освен оптимизиран мобилен сайт за топ браузърите разполагат и с приложение, което улеснява още повече всички клиенти, които използват смартфони. Надяваме се от букмейкъра да направят следващата крачка в час с тенденциите и да предложат уникален бонус, насочен за своите клиенти, които използват телефон и таблет. Ако това се случи, ние веднага ще го добавим тук, за да може да се възползвате от него при залагане чрез Betfair Mobile.

Други въпроси свързани с бонусите в Бетфеър:

1. Как да залагам с бонуса си в Betfair „Спорт“?

Ако сте въвели необходимия бонус код при регистрация и сте получили бонус вие сега просто трябва да си изберете селекции на които искате да залагате и щом приключите във вашия фиш ще има възможност за залог като използвате средствата, които сте получили под формата на бонус. Може да залагате също така комбинирано, ако сумата на вашия бонус не достига да добавите и от тези, които са налични в акаунта Ви.

2. Защо не мога да използвам бонус, който получих на своя имейл адрес?

Всяка една от тези промоции има определен срок в който трябва да бъде активирана като в противен случай става неактивна.

3. Какво е безплатен залог?

Това са парите, които са Ви дадени чрез активирането на някой бонус. Те се използват само и единствено за залагане като накрая се взима предвид само чистата печалба без да Ви бъде изплащана сумата, която е ваш залог.

4. Има ли опасност да си загубя безплатния залог ако не го играя на един път?

Това вече зависи от правилата и условията на всеки индивидуален бонус. Ако там е записано, че трябва да бъде заложен на куп то така трябва и да сторите, за да не загубите част от него.

5. Мога ли да тегля парите налични за безплатен залог?

Това няма как да се случи, защото от името му се разбира какво е неговото предназначение. Вече ако заложите и спечелите е отделна тема кога ще имате възможност да изтеглите своите печалби.

6. Мога ли да правя множествени залози с безплатен залог?

Това пак е различно за всяка една промоция и трябва да прочетете цялата информация свързана с бонуса, който използвате.

7. Ще може ли да използвам безплатен залог в Betfair „Спортна Борса“?

Нямам как да го направите, защото както казахме по-рано може да разглеждате секцията „Спорт“ и раздела „Спортна Борса“ като два различни сайта, които нямат нищо общо помежду си.

8. Имам проблем с бонуса си?

Това отново може да бъде изяснено след щателно изчитане на правилата и условията на бонуса за който става въпрос, където би трябвало да намерите къде сте допуснали грешка, за да не Ви позволяват да го използвате и ако е възможно да я поправите.

9. Има ли ограчени методи за депозит за получаване на бонуси в Betfair?

Да, ако залагате без бонуси няма абсолютно никакъв проблем да вкарвате средства във вашия акаунт посредством Skrill или Neteller, но ако искате да се възползвате от някоя промоционална оферта ще трябва да забравите за депозитите от онлайн портфейлите.

10. Защо от Betfair предлагат бонуси?

Всеки един клиент търси бонуси и промоции в своето ежедневие независимо дали става дума за пазаруване на дрехи, купуване на продукти и т.н. Хазартният бизнес не се различава по-нищо и всяка една компания се опитва да бъде най-конкурентна спрямо своите конкуренти чрез уникални бонуси и промоции, които предлага на своите потенциални клиенти, както и на тези, които са я избрали като предпочитан букмейкър, за да ги запази при себе си на всяка цена.

11. Кой бонус е подходящ за мен?

Ние сме Ви предоставили цялата необходима информация, за да може да направите този избор сами. Запознайте се хубаво с всяка една оферта, която е налична в момента за клиенти на Betfair и използвайте всички, които смятате, че ще Ви бъдат от полза за реализирането на печалби без да Ви затрудняват прекалено много със своите правила и условия.

12. Мога ли да проверя какви пари имам под формата на бонус?

Да, това е възможно много лесно. От букмейкъра са се погрижили специално да разделят наличните пари, които имате като налични в акаунта си и тези, които са като бонус средства и могат да бъдат използвани за направата на безплатни залози.

Към кого да се обърна, ако имам още въпроси свързани с промоциите в Бетфеър?

Ако имате нужда от още информация или изпитвате затруднение с използването на някой бонус то за вас ще се погрижи служител на компанията, който може да бъде открит по следните начини:

Чат на Живо – след минимално изчакване обикновено не повече от няколко минутки ще осъществите контакт като за да използвате този метод трябва да сте се логнали в сайта на Betfair.

Имейл – може да задавате всякакви въпроси на които ще получите подробни отговори на следния имейл адрес: support.bg@betfair.com

По телефона – със служител от отдела за грижа на клиенти може да разговаряте като наберете 00359 2491 7755

Видео Ревю за Бонусите в Betfair

Какво е нашето мнение за бонусите в Betfair?

Няма да сбъркате ако се възползвате от който и да е било бонус в сайта на Бетфеър. От компанията предлагат избор за всеки нов клиент между 100% бонус сума до 100 евро под формата на безплатен залог до възможността просто да заложите 20 евро и да получите още толкова за залагане като втората оферта определено се вижда като много по-малко привлекателна, но ключа се крие в условията, които трябва да изпълните, за да се възползвате от средствата.

Ако пък се регистрирате заради „Спортната борса“ от букмейкъра също са помислили да Ви дадат нещо допълнително като на практика първия ви залог няма как да Ви донесе загубени средства чрез използвате на офертата €20 бонус за „Спортна борса“.

Разнообразието от промоции идва ако вече сте активен клиент в раздела „Спорт“ на Betfair, където освен много бонуси, които могат да Ви донесат допълнителна печалба без да рискувате нищо от ваша страна или да изпълнявате процедури по превъртане на средства, се предлагат уникални продукти като ACCA EDGE и Price Rush, които няма как да намерите в друг лицензиран букмейкър на българския пазар.

Като заключение може да кажем, че Бетфеър е един страхотен букмейкър, който определено заслужава вашето внимание и ще Ви се отблагодари със страхотни оферти, ако станете негов клиент.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Back to top button