Подсигури своята комбинация с ACCA EDGE в Betfair

Чрез офертата ACCA EDGE от Betfair Ви дават възможността да подсигурите вашия множествен залог. Ще си получите обратно заложените средства, ако сте допуснали само една грешка във вашия фиш.

По какъв начин работи ACCA EDGE?

1. Не трябва да правите нищо специално – просто си изберете спортни събития на които искате да заложите. След като сте решили какъв да бъде вашия залог може да погледнете дали е наличен Acca Edge.

2. Ще ви бъде изписано „ПРИЛОЖИ ACCA EDGE?“ и вие трябва да поставите тикче, ако искате да го използвате.

3. Вече може успешно да добавите сумата с която искате да играете след като вече Acca Edge е приложен.

4. Ако допуснете само една грешка вие ще получите заложените от вас евро обратно в сметката си.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

По-долу може да разгледате 2 снимки със залози съответно от €5 и €10, където се вижда как ще изглежда вашия фиш при използване на промоцията ACCA EDGE и ако не я използвате:

Както може би добре сте забелязали потенциалната печалба при използване на ACCA EDGE е незначително по-малка, но все пак има разлика и за това вие сам трябва да прецените какво предпочитате – малко по-малка печалба, но с опция да си върнете залога при 1 грешка или да се възползвате от максималната възможна печалба без да използвате Acca Edge, но при само 1 грешка да загубите всичко.

Няма точно определен процент с който се намалява вашата потенциална печалба ако използвате Acca Edge. Всичко е индивидуално и зависи от броя събития и коефициентите на които залагате.

ACCA EDGE няма да бъде изплатен, ако някое от спортните събития на които сте направили залог бъде отменено, прекратено или анулирано.

Също така ако залагате с бонус средства не се учудвайте защо не Ви се появява тикчето за прилагане на промоцията. ACCA EDGE не е достъпен при игра с бонуси и също така за each way не е приложим. Ще може да използвате функцията Cash Out и да затворите вашия залог по всяко едно време, но сами разбирате, че ако го направите ще сте реализирали приход и няма как да очаквате да Ви бъде върнат залога.

ACCA EDGE определено е нещото, което прави Betfair различен от останалите букмейкъри на българския пазар като трябва да добавим, разбира се, и Спортната борса.

Тази оферта дава възможност на всички клиенти на букмейкъра, които обичат да правят множествени залози с по-голям залог да се застраховат срещу минимално намаляване на възможната си печалба, защото всички знаем колко често заради 1 грешка оставаме без абсолютно никакви налични средства за правене на залози.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Back to top button