Вземете 20 Евро Начален Бонус за Betfair Спортна Борса

Как да се включа за 20 евро начален бонус в Спортната Борса?

– Не трябва все още да сте били клиент на Бетфеър.

– Методът на депозиране също е от значение, защото той не трябва да бъде направен чрез онлайн портфейлите Neteller и Skrill.

– Вашата нова сметка трябва да е направена от България.

Какво се изисква да направите, за да вземете €20 Бонус?

Офертата за Спортна Борса в Betfair е под формата на залог, който ако бъде губещ ще Ви бъдат възстановени заложените средства. В рамките на една седмица след своята регистрация, вие трябва да направите своя първи залог на стойност 20 евро. Ако заложите по-малко от €20 то залогът няма бъде зачетен към промоцията за нови клиенти на Betfair Спортна Борса. Ако се регистрирате директно от линка тук, вашият промо код ще бъде попълнен автоматично в системата при отваряне на нова сметка. В противен случай ще трябва да въведете вашия бонус код ръчно, който е EXE501

Вземи €20 Начален Бонус за Betfair Спортна Борса

Какво Ви предлагат от Бетфеър Спортна Борса?

Ако спазите всичко, което сме написали по-горе и направите първи залог от 20 евро и загубите, то веднага ще си получите заложената от вас сума обратно под формата на безплатен залог и ще може отново да играете с него. Ако направите 2 залога по €20, ще бъде актуален само първият. Ако спечелите това, което сте заложили с първия си залог, то вие просто ще си получите печалбата и няма да получите нови 20 евро за залози.

Ако загубя, кога ще си получа заложената сума?

От екипът на Бетфеър Спортна Борса ще направят всичко необходимо най-много до 3 дни всичко да бъде налично във вашата сметка.

Нашето мнение за първоначалния бонус на стойност €20 за Спортна Борса в Betfair е, че той е една чудесна застраховка, че няма да бъдете разочаровани от първия си залог, защото и в двата случая печелите. Ако умеете да предвиждате спортните събития, то вие ще си получите съответната печалба, а ако нещо се обърка – получавате втори шанс без да губите нито стотинка. Ако обичате да залагате на най-високите коефициенти на пазара, то Спортната Борса е вашето място и Ви съветваме да се включите веднага и да се възползвате от тази промоция.

Вземи €20 Начален Бонус за Betfair Спортна Борса

Back to top button