Home » Вземете 100 лв. Начален Бонус при Регистрация в Efbet

Вземете 100 лв. Начален Бонус при Регистрация в Efbet

При отварянето на нова сметка всеки клиент на Efbet има възможност да се възползва от 100 лв. Начален Бонус, а ако е лоялен от компанията са се погрижили да получава редовно Бонус Презареждане.

Със сигурност не искате да пропуснете тази възможност при регистрация нали? Станете веднага клиент на Ефбет, вземете своя първоначален бонус, започнете да правите вашите спортни залози и вижте от първо лице защо Efbet е най-предпочитаното място за залози на български играчи.

Какво трябва да направя, за да получа бонус при регистрация?

1. Трябва да депозирате пари във вашата сметка.

2. Веднага ще активирате бонус, който е на стойност 25% като максимумът, който може да вземете е 100 лева.

3. Сега просто трябва да активирате бонуса и може да започнете с вашите залози.

Вземи 100 Лева Бонус от Efbet

Правила и Условия за началния бонус на Ефбет:

1. Този бонус е на разположение само при играчи, които отварят сметка за първи път в букмейкъра и те задължително трябва да са български граждани и да живеят в България.

2. Началният бонус на Ефбет е наличен еднократно. Когато започнете да залагате със своя бонус вие давате вашето съгласие да го използвате в рамките на условията и правилата, които може да прочетете на официалния сайт на Efbet и преразказани подробно тук.

3. Минималният депозит, който ще Ви позволи да се възползвате от бонуса е 10 лева или пък ако използвате като валута евро съответно 5 евро. Първоначалният депозит е една четвърт от депозираната от вас сума или в процентно отношение 25% като както много добре вече знаете – най-много може да вземете 100 лв. под формата на бонус или съответно 50 евро, ако това е предпочитаната от вас валута.

4. В Efbet бонусът за нови клиенти е от вида безплатен залог и може да бъде взет само с първото вкарване на пари в акаунта.

5. Трябва да разиграете тези безплатни залози според правилата преди те да бъдат налични във вашата сметка в Ефбет като налични средства за изтегляне.

6. Общите пари, които са се получили от вкараните средства и даденият Ви бонус трябва да бъдат превъртяни 3 пъти. Този бонус важи само за спортната секция на Efbet и залози направите на други места няма да бъдат зачитани.

Ако имате възможност вашият първи депозит да е на стойност 200 лв., то съответно вашият бонус ще е 50 лв. и общата сума от 250 лв. трябва да бъде превъртяна три пъти, което означава направени успешни или губещи залози на обща стойност 750 лв.

Максималният бонус, който Ефбет може да Ви осигури е 100 лева или 50 евро, което може да получите с депозит от 400 лева или 200 евро. Това автоматично означава, че преди да може да правите каквото си поискате с вашия бонус трябва да разиграете 1 500 лева или 750 евро.

7. Коефициентът също е от значение за това дали вашият залог се брои към превъртането. Той трябва да е най-малко 1.50 или по-голям, за да бъде всичко успешно. Залози на по-нисък коефициент няма да бъдат зачитани.

8. Има и някои маркети, които са забранени за залог с вашия бонус като те са: всички азиатски разновидности на залог, при равенство няма залог, няма да имате възможност също така да залагате на четно/нечетно.

9. Напълно логично само спортни залози, които са завършили успешно или неуспешно за вас ще бъдат зачитани. Залози, които са отменени поради някаква причина няма да бъдат причислявани към превъртането на вашия бонус.

10. Вашите безплатни залози също няма да влязат в сбора на превъртените пари.

11. Всеки един клиент на Efbet може да използва функцията “Затвори залог”, но докато превъртате вашия залог не я използвайте, защото няма да се зачита заложената сума към превъртяните пари.

12. Във всеки един момент в Ефбет може да се възползвате от един бонус, който да бъде активен. Ако поради някаква причина искате да вземете друг, когато вече имате активен, ще трябва да се откажете от своя настоящ бонус.

13. Вашият бонус за нов акаунт в Efbet е под формата на безплатен залог и вие имате на ваше разположение 10 дни да го изиграете. Ако не го направите в посоченото време, то той ще Ви бъде отнет.

14. От букмейкъра са Ви предоставили по-голямо количество време в което да изпълните необходимите неща за превъртането на средствата. Срокът, който имате е 30 денонощия. Ако не направите необходимите неща, написани в правилата и условията, от Ефбет ще решат дали да Ви отнемат бонуса и евентуални печалби, които сте взели с него или да Ви дадат още време.

15. Трябва да изпълните всички условия дори да сте заложили всички пари, които са Ви били предоставени под формата на безплатен залог преди да може да ги изтеглите от сметката си в Efbet.

Вече сте информиран за всичко, което ще трябва да направите, ако се възползвате от първоначалния бонус на Efbet при регистрация на нова сметка. Всеки нов клиент на Ефбет може да вземе 100 лева, които ще бъдат налични веднага в неговата сметка и той може да започне да ги използва за спортни залози.

Ние смятаме, че това е една доста добра оферта и макар някои конкуренти да предлагат по-висок процент начален бонус, то ако сте решили да си отворите нова сметка в Efbet в никакъв случай не трябва да изпускате тази промоция, която ще бъде налична само веднъж за вас и по-добре да имате възможно колкото се повече средства за направата на спортни залози.

Вземи 100 Лева Бонус от Efbet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
При отварянето на нова сметка всеки клиент на Efbet има възможност да се възползва от 100 лв. Начален Бонус, а ако е лоялен от компанията са се погрижили да получава редовно Бонус Презареждане. Със сигурност не искате да пропуснете тази възможност при регистрация нали? Станете веднага клиент на Ефбет, вземете своя първоначален бонус, започнете да правите вашите спортни залози и вижте от първо лице защо Efbet е най-предпочитаното място за залози на български играчи. Какво трябва да направя, за да получа бонус при регистрация? 1. Трябва да депозирате пари във вашата сметка. 2. Веднага ще активирате бонус, който е на…

Review Overview

ОЦЕНКА