Вземете 100 Евро Начален Бонус при Регистрация в Betfair

Вземете първоначалния бонус за Betfair Спорт, който важи за всеки един нов клиент на букмейкъра, който използва при отварянето на нова сметка бонус код: ZSKACB

От раздела „Промоции“ в сайта на Betfair ще трябва да изберете опцията „Вземи бонуса си“, която е под формата на бутон, който е оцветен в жълт цвят.

Следващата крачка е да направите депозит, който може да бъде най-малко 5 евро, а максимално 200 евро.

Начален бонус Betfair Спорт е на стойност една втора от вашия депозит като неговият максимум е 100 евро. Той ще бъде наличен за игра незабавно в акаунта ви, но не трябва да забравяте да използвате промо код: ZSKACB

Ако искате да осъществите теглене на вашия бонус, то вие първо трябва да го разиграете 4 пъти в спортната секция на сайта.

Трябва задължително да използвате дебитна/кредитна карта или евентуално PaySafe Card при вашия депозит, защото в противен случай той няма да бъде валиден.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Какви са условията, за да се възползвам от 100 евро начален бонус в Betfair Спорт?

1. Тази оферта е само за нови клиенти на букмейкъра, които се намират на територията на република България.

2. Ако вече имате регистрация в Бетфеър и се опитате да направите нова, за да вземете бонуса, от екипа на Betfair ще Ви деактивират офертата и всякакви суми спечелени с нея.

Как може да получите своя бонус?

1. Той ще бъде активиран непосредствено след вашия първи депозит и ще може да залагате с него само в раздела „Спорт“ на Betfair.

2. Началният бонус €100 е достъпен само един път. Веднъж направили залози с него, вие трябва да изпълните всички условия и правила свързани с него.

3. Минимумът пари с които може да грабнете този бонус е €5. При такъв депозит, 50% от него ще бъде на разположение като бонус, което е 2.50 евро. Максимумът, който са готови да Ви дадат от Betfair е €100, което ще рече, че трябва да депозирате 200 евро.

4. Направили сте си регистрация в Betfair, вкарали сте първите си средства в акаунта и сте взели бонуса. Сега остава просто да изпълните следните условия за разиграване, които ще опишем подробно в следващия абзац.

Какви условия трябва да изпълня, за да превъртя успешно своя начален бонус от Betfair?

1. Сборът на вашия депозит и бонус трябва да бъде превъртян 4 пъти чрез спортни залози.

Даваме пример: Ако вашия първоначален депозит е 150 евро, вие ще получите бонус от 75 евро и ще имате общата сума от 225 евро във вашата сметка. Преди да имате възможност да ги изтеглите, вие трябва да имате уредени залози на обща стойност 900 евро. Съответно ако депозирате по-малка сума като 50 евро и получите 25 евро бонус, общата сума от 75 евро трябва да бъде превъртяна до достигането на 400 евро.

2. Коефициентът на който трябва да залагате трябва да е равен или по-голям от 1.60. Може да залагате също така фишове, но най-малко едно от спортните събития трябва да отговаря на изискванията за коефициента.

3. Не може да залагате в Спортната Борса на Betfair или пък на Стартови цени.

4. Всяко едно спортно събитие на което сте заложили трябва да бъде със завършен статус, за да бъде отчетено всичко точно.

5. Избягвайте залозите на всички линии и хендикапи, които съдържат името азиатски. Също така не може да залагате, че при равенство залогът Ви да бъде отменен. Пазарите с четно/нечетно не са на разположение за залог с вашия бонус.

6. При наличен бонус, той ще бъде приоритет при взимането на средства от вашата сметка за даден вид залог.

7. Не може да повтаряте даден залог дори единият да е направен преди началото на дадено спортно събитие, а другият от раздела „На Живо“.

Даваме пример: Залагате Рома да победи Ювентус и след като двубоят започва и „Вълците“ владеят нещата на терена, и вие решавате да заложите още пари за победа на Рома. Вторият Ви залог няма да бъде считан за разиграването на вашия първоначален бонус от Betfair.

8. Ваше право е да се откажете от до €100 бонус за нови клиенти на Бетфеър дори след като сте се съгласили с условията и сте започнали да играете с него, но в този случай освен него и потенциалните спечелени пари ще бъдат премахнати.

9. Изчаквайте всеки един ваш залог до края и не използвайте Кеш Аут, защото той не е позволен за ползване при превъртането на вашата промоция за нов клиент на Betfair.

10. Времето, за което може да изпълните всички написани по-горе неща е цели 30 дни, а колкото по-рано толкова по-добре, защото няма ограничения колко бързо може да се справите. Ако този срок обаче мине и вие не сте направили необходимите превъртания, то от Бетфеър може да анулират началният бонус, който са Ви дали при регистрация.

Остана ли нещо друго, което трябва да знам за началния бонус на Betfair?

* Този бонус до 100 евро за нова сметка в Бетфеър е специално за традиционния букмейкър, който предлагат от Betfair и за раздел Спорт. Не трябва да се бъркате със спортната борса, където този бонус няма никаква стойност.

* Може да използвате каквато пожелаете сума от вашия бонус за залог на различните спортни събития. Не е нужно да го заложите на куп на едно събитие или в рамките на няколко фиша. Всичко е по ваша преценка.

От лицензираните букмейкъри за български играчи, Betfair имат най-високият бонус, който е до 100 евро, което прави цели 200 лева. За целта обаче от вас се изисква малко по-голям първоначален депозит, но смятаме, че си заслужава, защото този бонус е на ваше разположение само веднъж и ще е хубаво да се възползвате от него на максимум при отварянето на ваша сметка в Бетфеър.

Вземи 100 Евро Бонус от Betfair

Back to top button